H Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το σωστό χρώμα και το σωστό φόρεμα για την εποχή

H Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το σωστό χρώμα και το σωστό φόρεμα για την εποχή

Και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί.

Ακόμα δεν έχουμε προλάβει να μαυρίσουμε, μετά βίας έχουμε βγει από το σπίτι για να μας δει ήλιος. Επίσης ακόμα δεν κάνει ούτε πολύ ζέστη για να φορέσουμε καλοκαιρινά, αλλά ούτε και κρύο για να συνεχίσουμε με την χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα μας. Κοινώς βρισκόμαστε σε μία μεταβατική φάση και δεν αναφερόμαστε μόνο στην επόμενη περίοδο που σταδιακά θα αρθούν τα μέτρα και θα αρχίσουμε να βγαίνουμε από το σπίτι, αναφερόμαστε σε αυτές εδώ τις ανοιξιάτικες μέρες που δεν ξέρεις τι ακριβώς να φορέσεις για να είσαι κομψή. Υπάρχει όμως και κάποια που δεν βρίσκεται στην ίδια «άγνοια» με εμάς.

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της με την πιο «σωστή» επιλογή που μπορεί να κάνει κάποια αυτές τις ημέρες: φόρεσε ένα maxi φόρεμα με ψηλό λαιμό και βολάν (romantic goth αλλά και εξαιρετικά girly και ανοιξιάτικο) στην πιο σωστή απόχρωση, αυτήν του dusty pink. Δεν χρειάζεται ούτε να είσαι μαυρισμένη για να δείξει φωτεινό, αλλά ούτε και είναι πολύ σκούρο και ανεπίκαιρο. Επίσης είναι μία απόχρωση εξ’ ορισμού κομψή και σοφιστικέ. Τ

ο φόρεμα αυτό ανήκει στην εταιρία Νiriides Αccessories και περικλείει όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία ανοιξιάτικη, ενδυματολογική επιλογή! Ευχαριστούμε Κατερίνα για την έμπνευση!
Δες επίσης: Έχεις «ξεχάσει» να περπατάς πάνω σε τακούνια; 4 tips που θα κάνουν πιο εύκολη την «επιστροφή» σου

https://www.instagram.com/p/B_e6tTLBlnN