Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο μαγιό για το 2020

Διονυσία Καλαποθαράκου
Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο μαγιό για το 2020

Και μόλις το φόρεσε η Emily Ratajkowski!

Mε την λήξη της καραντίνας να πλησιάζει και τις πλαζ να ανοίγουν από την πρώτη μέρα του Ιουνίου -οι οργανωμένες τουλάχιστον, οι ανοργάνωτες θα είναι ανοιχτές πολύ νωρίτερα- το μυαλό μας ταξιδεύει ήδη σε «ακρογιαλιές και δειλινά» και το χέρι μας κάνει ασυναίσθητα scroll down σε account Influencers με μαγιό. Αυτό το είδος ρούχου που αφήνει λίγα στη φαντασία αλλά μας δίνει περιθώριο για styling και δημιουργικές εμφανίσεις, φέτος παρουσιάζει ένα καινοτόμο σχέδιο. Όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery η αγαπημένη μας ηθοποιός/μοντέλο/σχεδιάστρια swimwear, Emily Ratajkowski, έχει δημιουργήσει το δικό της brand με μαγιό εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Στο site τoυ δικού της fashion label, Ιnamorata, θα βρεις διάφορα sexy bikinis, ολόσωμα με cut outs αλλά και μαγιό σε αθλητική γραμμή. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον γιατί σε λίγες μέρες από τώρα θα μπορείς να βρεις και το πιο πρωτότυπο σχέδιο μαγιό που έχουμε δει μέχρι τώρα, αυτό που βλέπεις να φοράει η ίδια στην gallery και να το έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H Εmily συνδύασε ένα διάφανο crop top με μανίκια και graphic prints, το οποίο όπως ανακοίνωσε η ίδια θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις vintage αποχρώσεις, με ασορτί σλιπ με λεπτά κορδόνια. Αν σου φαίνεται ιδιαίτερα αποκαλυπτική αυτή η επιλογή, το συγκεκριμένο top συνοδεύεται από nude τριγωνικό σουτιέν αλλά μπορεί να φορεθεί και ως crop top εκτός παραλίας, με ένα bra σε διαφορετική απόχρωση για να κάνει αντίθεση.

Το συγκεκριμένο μαγιό-μπλουζάκι δεν είναι τόσο αθλητικό όσο ένα αντίστοιχο surfer σχέδιο αλλά τονίζει εξίσου τους κοιλιακούς και τα γυμνασμένα χέρια. Εκκεντρική πρόταση από την Emily, που την κολακεύει και αυτό πολύ, όπως όλα άλλωστε!
Δες επίσης: To πουκάμισο της Ελένης Μενεγάκη κοστίζει λιγότερο από 35 Ευρώ και είναι ό,τι πρέπει για την άνοιξη