Μπορείς να υιοθετήσεις το maternity look της Katy Perry μόνο με 17 Ευρώ

Μπορείς να υιοθετήσεις το maternity look της Katy Perry μόνο με 17 Ευρώ

Το ριγέ φόρεμά της είναι το απόλυτο summer dress, είτε είσαι είτε δεν είσαι έγκυος.

H Κaty Perry γιόρτασε λίγο πιο συγκινητικά την φετινή «Γιορτή της Μητέρας» καθώς και η ίδια ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μαμά. Μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Orlando Bloom, περιμένουν σε λίγους μήνες το κοριτσάκι τους και η 35χρονη τραγουδίστρια τραγούδησε χθες σε ένα φιλανθρωπικό online κονσέρτο, το Shein Together event, και ευχήθηκε σε όλες τις μαμάδες χρόνια πολλά δηλώνοντας πως ανυπομονεί και εκείνη να μπει σε αυτό το «κλαμπ».

Η Katy, όμως, δεν εντυπωσίασε μόνο με τις φωνητικές της ικανότητες σε αυτήν την διαδικτυακή συναυλία, αλλά και με τις στυλιστικές της επιλογές καθώς εμφανίστηκε με ένα off-the-shoulder, ριγέ, midi φόρεμα το οποίο μπορείς να βρεις εδώ και κοστίζει μόνο 17 Ευρώ. Αυτό το τόσο αέρινο και κομψό summer dress είναι το απόλυτο κομμάτι για το φετινό καλοκαίρι και μπορείς να το φορέσεις είτε ως loose φουστάνι σε αμπίρ γραμμή -που στενεύει δηλαδή στο στήθος και «ανοίγει» από εκεί και κάτω- είτε με καφέ, δερμάτινη ζώνη αν δεν είσαι έγκυος και θες να τονίσεις τη μέση σου.

H Perry ολοκλήρωσε το look της με ένα τυρμπάν δίνοντας ένα ultra summerish και ethnic touch στο τελικό αποτέλεσμα. Με ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους και δερμάτινα φλατ σανδάλια μπορείς να αντιγράψεις και εσύ αυτό το άκρως εντυπωσιακό maternity look και να είσαι το ίδιο στυλάτη με την τραγουδίστρια στην παρακάτω φωτογραφία, έχοντας ξοδέψει μόνο 17 Ευρώ! Νοt bad!
Δες επίσης: Βρήκαμε το μαγιό με ιριδισμούς που φόρεσε πριν από λίγες μέρες η Kim Kardashian

https://www.instagram.com/p/CACdWObgKW7