H Αngelina Jolie ξέρει πώς να συνδυάζει τα basic κομμάτια καλύτερα από κάθε άλλη

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Αngelina Jolie ξέρει πώς να συνδυάζει τα basic κομμάτια καλύτερα από κάθε άλλη

Η star σήμερα έχει γενέθλια, κλείνει τα 45 και μας θυμίζει γιατί το «less is more» είναι ο πιο σοφός στυλιστικός κανόνας.

H Angelina Jolie κλείνει σήμερα 45 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη που σίγουρα κάνει πιο όμορφο με την παρουσία της. Η πρωταγωνίστρια του «Maleficent» είναι μία γυναίκα που ποτέ δεν ήταν οπαδός των ενδυματολογικών αλλαγών. Από νεαρή ηλικία λάτρευε τις σκούρες μονοχρωμίες, τα total black looks και ίσως έδινε και μία πιο rock έμφαση στο ντύσιμό της. Μεγαλώνοντας οι φορές που θα την δεις με printed look είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Στην γκαρνταρόμπα της, όπως θα δεις και αναλυτικά στην παρακάτω gallery, βλέπουμε να εναλλάσσονται τα γήινα, τα λευκά, τα μαύρα και τα γκρι χρώματα και όλα αυτά πάνω σε κομμάτια με loose και γεωμετρικές φόρμες. Η skinny σιλουέτα της της επιτρέπει να «παίζει» με τους όγκους και τις υφές προβάλλοντας outfits που έχουν κίνηση και την κολακεύουν. Αέρινα παντελόνια με ασορτί tops, «μικρά μαύρα φορέματα» που τονίζουν τα πόδια και κλασικά wrap φορέματα που αποπνέουν Old Hollywood γοητεία χωρίς ίχνος αξεσουάρ να τα «σκεπάζει», είναι μερικά από τα αγαπημένα fashion staples της ηθοποιού.

Διαλέξαμε παρακάτω τα αγαπημένα της fashion trics, όλα αυτά που έχει αποκομίσει από τα 45 χρόνια σοφίας και λάμψης που την βαραίνουν, και στα παρουσιάζουμε ως ένα δικό μας, ιδιότυπο «χρόνια πολλά» σε μία γυναίκα που έκανε το «less is more» τρόπο ζωής ακόμα και στα red carpet events της κινηματογραφικής βιομηχανίας.
Δες επίσης: Επτά ζευγάρια σανδάλια που όλες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας