Το μαγιό της Chiara Ferragni θέλουμε να είναι η επόμενη αγορά μας

Μαρία Ροδίτη
Το μαγιό της Chiara Ferragni θέλουμε να είναι η επόμενη αγορά μας

Τώρα που- επιτέλους- ο καιρός μάς έδειξε τη γλυκιά του πλευρά, η Calzedonia και η Chiara μάς προ(σ)καλούν να απολαύσουμε την πιο ωραία εποχή του χρόνου φορώντας μόνο… το μαγιό μας!

Η Chiara Ferragni δεν είναι απλώς ένα κορίτσι που αγαπά τη μόδα. Είναι μια από τις πιο επιδραστικές influencers όλου του κόσμου, η οποία κατάφερε να γίνει case study στο Πανεπιστήμιο του Harvard, αλλά να κάνει και τη ζωή της ντοκιμαντέρ. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι κάθε fashion post της στο Instagram «κατακτά» εκατομμύρια likes και σχόλια και κάθε ρούχο που φορά γίνεται ανάρπαστο και -φυσικά- μεγάλη τάση.

Και μπορεί η ίδια να έχει χιλιάδες μαγιό, όμως αυτό το καλοκαίρι η Ιταλίδα influencer επιμένει σε ένα συγκεκριμένο μπικίνι που έχει πάρει τόσο το δικό της μυαλό όσο και το δικό μας. Σε φλοράλ μοτίβο με σουτιέν τριγωνάκι και bottom με κορδόνια, το Sabrina bikini (Floral prints) από την Beachwear Collection της Calzedonia, είναι ένα από τα πιο περιζήτητα items της σεζόν και η ίδια δε σταματά να ποζάρει φορώντας το. Και πολύ καλά κάνει!

Αν κι εσύ, λοιπόν, αναζητάς αυτό το διάστημα ένα εντυπωσιακό μαγιό, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το floral μπικίνι της Calzedonia, για ανεπανάληπτες, girly και θηλυκές εμφανίσεις πλάι στο κύμα.

https://www.instagram.com/p/CAxedLFJsuI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το must-have κόσμημα του φετινού καλοκαιριού