9 style hacks των γαλαζοαίματων που τις γλιτώνουν από ατυχίες της στιγμής

Μαρία Ροδίτη
9 style hacks των γαλαζοαίματων που τις γλιτώνουν από ατυχίες της στιγμής

Οι γυναίκες του Παλατιού- εκτός από στυλ τους- φροντίζουν και για την άνεση και ασφάλειά τους στις δημόσιες εμφανίσεις.

Η ζωή της βασιλικής οικογένειας είναι στο προσκήνιο όποια εποχή κι αν διανύουμε, όποια περίοδο -ευχάριστη ή δυσάρεστη- βιώνει ο πλανήτης. Οι royals απασχολούν με τις δράσεις τους, έχουν αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά και παραδόσεις ετών. Όσο, λοιπόν, προκαλούν το ενδιαφέρον με τη φυσική παρουσία τους και την εκπλήρωση των καθηκόντων τους, άλλο τόσο τραβούν τα βλέμματα και με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Το να έχεις, άλλωστε, βασιλικό τίτλο δεν είναι παιχνίδι. Η βασιλική οικογένεια τηρεί ένα αυστηρό πρωτόκολλο- εκτός από τον τρόπο ζωής- στη μόδα και την ομορφιά εδώ και δεκαετίες, ίσως και αιώνες. Μερικοί κανόνες τους δείχνουν λογικοί, ενώ άλλοι μοιάζουν κάπως περίεργοι και πρωτάκουστοι. Όταν, όμως, παρακολουθείσαι στενά από τόσους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, ξέρεις ότι η εμφάνισή σου πρέπει να είναι προσεγμένη από την κορυφή ως τα νύχια. Να μην υπάρχει ψεγάδι, γιατί αυτό θα σχολιαστεί.

Και μπορεί όλοι να γνωρίζουμε ότι οι γαλαζοαίματες δεν μπορούν να βάφουν τα νύχια τους σε έντονο χρώμα, ούτε να φορούν την τιάρα οποτεδήποτε, αλλά υπάρχουν και κάποια βασιλικά στυλιστικά tricks – θα τα βρεις στην παρακάτω gallery- τα οποία «προστατεύουν» και σώζουν τις royals σε ατυχείς ή περίεργες στιγμές. Γιατί άραγε η Βασίλισσα Ελισάβετ φορά σύνολα σε έντονο χρώμα ή γιατί η Πριγκίπισσα Diana κρατούσε πολύ κοντά στο στήθος της το clutch bag της; Για όλα υπάρχει απάντηση, γιατί εντός και εκτός βασιλικών ανακτόρων τίποτα δε γίνεται τυχαία.

Διάβασε ακόμα: Fashion DIY: Φτιάξε ένα κομψό one shoulder top (video)