Fashion DIY: Φτιάξε ένα κομψό one shoulder top (video)

Μαρία Ροδίτη
Fashion DIY: Φτιάξε ένα κομψό one shoulder top (video)

Ένα passepartout κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας μπορείς να το δημιουργήσεις μόνη σου!

Αν είσαι fashion addict, είναι δεδομένο ότι η γκαρνταρόμπα σου θα είναι τόσο γεμάτη που κάποιες φορές δεν μπορείς να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Χάνεσαι μόλις την αντικρύζεις, ενώ σίγουρα θα υπάρχουν και ρούχα, τα οποία έχεις φορέσει από ελάχιστες ως μηδαμινές φορές. Σε πρώτη φάση καλό είναι να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα και να δεις τι πραγματικά θέλεις και τι όχι.

Σε δεύτερη φάση, όμως, δε χρειάζεται να πετάξεις, ούτε να δώσεις τα ρούχα σου. Μπορείς απλά να τα μεταποιήσεις μόνη σου και να φτιάξεις fashion items που σε βολεύουν και φοράς στην καθημερινότητά σου. Για παράδειγμα, σκέψου πόσα T-shirts έχεις και πόσα τελικά φοράς. Μπορείς, λοιπόν να πάρεις ένα από αυτά και να δημιουργήσεις μόνη σου από την αρχή ένα one-shoulder top, το οποίο μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ.

Με denim παντελόνι, με φούστα ή με shorts, το one-shoulder top θα αναδείξει τα χέρια σου και το μπούστο σου, αλλά και το συνολικό outfit σου. Αλλά ας μη λέμε περισσότερα… Κατ’ αρχάς, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, πρέπει να έχεις διαθέσιμη μια μεγάλη επιφάνεια (π.χ. ένα τραπέζι), χάρακα και μολύβι για να ορίσεις το σχέδιό σου. Αφού φτιάξεις τα σχέδιο, θα τοποθετήσεις πάνω του το ύφασμα (του T-shirt ή οποιοδήποτε άλλο έχεις) και θα αρχίσεις να κόβεις με το ψαλίδι. Έπειτα, θα ράψεις στο χέρι ή τη ραπτομηχανή το top και είσαι πανέτοιμη να το φορέσεις!

Δες, όμως, αναλυτικά το βίντεο και εμείς σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!



Διάβασε ακόμα: Οι Ελληνίδες celebrities έχουν ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτά τα φορέματα