Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε αυτό το φανταστικό χρώμα

Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε αυτό το φανταστικό χρώμα

Η Ωραία Ελένη έκανε μια εμφάνιση, που σίγουρα δεν περιμέναμε.

 

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ολοκλήρωσε την εκπομπή της και να μας γνωστοποίησε ότι τουλάχιστον την ερχόμενη σεζόν δε θα είναι παρούσα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα χαθεί και από το προσκήνιο. Τις τελευταίες μέρες μας ενημερώνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το πώς περνάει στις διακοπές της στην Άνδρο, αλλά ταυτόχρονα φωτογραφίζεται με υπέροχα σύνολα και έτσι αισθανόμαστε… σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Κι αν τόσο καιρό την είχες συνηθίσεις σε λευκά, κόκκινα ή baby blue outfits (ομολογουμένως ήταν τα αγαπημένα της χρώματα αυτά), τώρα ήρθε η ώρα να τη συνηθίσει το μάτι σου σε μία απρόσμενη -για την Ελένη- απόχρωση. Η Ωραία Ελένη στο τελευταίο της post στο Instagram- θα το δεις στην παρακάτω gallery- φορά ένα στενό και θηλυκό φόρεμα σε ροδακινί neon χρώμα προκαλώντας την έκπληξη και φέρνοντας το καλοκαίρι στο newsfeed μας.

Η ξανθιά παρουσιάστρια παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας και σίγουρα ξέρει ότι τα neon χρώματα, αυτή η νοσταλγική αισθητική των 80’s, που ήδη έκαναν την εμφάνισή τους από τον χειμώνα, είναι ανάμεσα στα top color trends και το καλοκαίρι. Δεν προσπάθησε, όμως, να υιοθετήσει αυτήν την τάση, όπως θα έκαναν τα it girls με ένα clutch bag, ένα παντελόνι ή ένα φανταχτερό T-shirt σε neon color. Η Ελένη Μενεγάκη προσάρμοσε την τάση στο προσωπικό της στυλ, που ξέρουμε εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Έβαλε ένα στενό φόρεμα με τονισμένο μπούστο (σαν αυτά που ξέρουμε ότι αγαπά) σε μια ανατρεπτική και καθόλου αναμενόμενη απόχρωση για τα δικά της δεδομένα. Και- ομολογουμένως- έκανε μια πολύ επιτυχημένη στυλιστική επιλογή!

Διάβασε ακόμα: Η Hailey Baldwin έκανε την πιο απρόσμενη και κομψή στυλιστική επιλογή