Η Katy Perry μόλις πήγε το maternity look ένα βήμα παραπέρα

Η Katy Perry μόλις πήγε το maternity look ένα βήμα παραπέρα

Το top που φόρεσε αποκάλυψε την τεράστια κοιλίτσα της με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η Katy Perry σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Orlando Bloom. Από την ημέρα που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της- περίπου στις αρχές Μαρτίου- η 35χρονη τραγουδίστρια έχει γεμίσει το Instagram feed μας με υπέροχες εμφανίσεις και outfits που τη βοήθησαν να περάσει με άνεση και στυλ τους μήνες της εγκυμοσύνης.

Την έχουμε δει κυρίως να επιλέγει άνετα και αέρινα φορέματα, είτε μονόχρωμα, είτε με κάποιο fashionable print. Πριν λίγες μέρες, όμως, η Katy Perry φωτογραφήθηκε στην άνεση του σπιτιού της με ένα πολύ cool, sporty outfit και μας έδειξε πώς κυκλοφορεί όταν θέλει να είναι άνετη και χαλαρή. Η μέλλουσα μανούλα, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, φόρεσε ένα shorts και το συνδύασε με crop sweater αφήνοντας εντελώς ακάλυπτη τη μεγάλη κοιλιά της και μη έχοντας κανέναν ενδοιασμό.

«Ένιωσα ότι ήθελα να φορέσω ένα τέτοιο ρούχο. Είναι crop top… Μπορώ να το φορέσω; Θα γίνω μαμά σε λίγο, αναρωτήθηκα. Ναι, μπορώ! Μπορώ ακόμα να είμαι νέα και να φοράω crop top!», είπε η star σε συνέντευξή της σε Αυστραλιανό ραδιόφωνο, αναφερόμενη στην εμφάνισή της με crop top. «Είμαι πραγματικά ευγνώμων για το σώμα μου και σέβομαι απόλυτα όλες τις γυναίκες που είναι στην ίδια κατάσταση με εμένα. Δημιουργείται μια νέα οπτική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης», συμπλήρωσε.

Και κάπως έτσι, η Kate Perry έδωσε το θάρρος και το βήμα σε όλες τις εγκυμονούσες (και μη) να απενοχοποιηθούν με το σώμα τους, να αγαπήσουν την κοιλίτσα τους και -γιατί όχι;- να τη δείξουν χωρίς δισταγμούς και ενοχές. Γιατί και άνετη μπορείς να νιώσεις με ένα shorts συνδυασμένο με crop top, έχοντας «γυμνή» την κοιλιά σου (ειδικά το καλοκαίρι με τη ζέστη), αλλά μπορείς ταυτόχρονα να κάνεις και fashion statement στη maternity εκδοχή του.

Διάβασε ακόμα: 5 fashion items που πρέπει να αποφεύγεις, αν είσαι πολύ ψηλή (video)