Το κομψό denim παντελόνι της Katie Holmes ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο

Το κομψό denim παντελόνι της Katie Holmes ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο

Και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, στην πόλη ή το νησί!

«Jeans represent democracy in fashion» (aka τα jean παντελόνια αντικατοπτρίζουν τη δημοκρατία στη μόδα), έχει πει ο Giorgio Armani και φαίνεται ότι αυτό το ρητό εκφράζει απόλυτα την Katie Holmes. Η διάσημη ηθοποιός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα denim κομμάτια και δη στα παντελόνια με τον φωτογραφικό φακό να την έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές να φορά αυτό το fashion item.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και λίγες μέρες πριν όταν η Katie Holmes εμφανίστηκε με ένα άκρως casual look – με πρωταγωνιστή το jean- στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η street style εμφάνισή της αποτελούταν από ένα wide leg, ψηλόμεσο denim παντελόνι του αμερικανικού Οίκου Ulla Johnson με tank top σε λευκό χρώμα και sneakers.

https://www.instagram.com/p/CDaCM8KApd8

Το denim παντελόνι της δεν μπόρεσε να μας αφήσει ασυγκίνητες, όπως καταλαβαίνεις. Η θηλυκή γραμμή του με τη ζώνη και τις πιέτες στη μέση, αλλά και το γεγονός ότι δεν «κολλάει» στο σώμα το καθιστούν ιδανικό για όλους τους σωματότυπους. Είτε έχεις πιο juicy κορμί, είτε πιο αθλητικό, είτε είσαι πολύ αδύνατη, αυτό το jean παντελόνι της Katie Holmes δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολακεύσει τη σιλουέτα σου.

Αξίζει να αναφέρουμε, όμως, ότι από αυτήν την τόσο κομψή εμφάνιση της ηθοποιού δεν έλειπε και η μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό, η οποία ήταν σε leopard print και έδινε κι αυτή ένα fashion twist στο υπέροχο, casual σύνολό της. Γιατί η Katie Holmes, εκτός από style icon, είναι και μία ευσυνείδητη πολίτης, που σέβεται τον εαυτό της αλλά και τους συνανθρώπους της.

Διάβασε ακόμα: Ποιο είναι το «Travolta dress» και ποια η σχέση του με την Πριγκίπισσα Diana;