Το cool σύνολο της Victoria Beckham είναι ό,τι χρειάζεσαι τον Αύγουστο

Το cool σύνολο της Victoria Beckham είναι ό,τι χρειάζεσαι τον Αύγουστο

Η «Posh Spice» απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα ντυμένη… με τα πιο ελληνικά χρώματα!

Εδώ και λίγες μέρες η οικογένεια Beckham απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι, το οποίο επισκέπτονται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Και μπορεί η Victoria να μην είναι λάτρης του ήλιου και της θάλασσας κάνοντάς μας να στενοχωρηθούμε που δεν τη βλέπουμε με fashionable beach looks δίπλα στις ελληνικές ακτές, όμως φροντίζει να μη μας αφήσει παραπονεμένες και να κάνει στυλάτες εμφανίσεις εκτός παραλίας.

Ειδικότερα, η διάσημη fashion designer, που έχει καταφέρει να εδραιώσει μια classy signature αισθητική, πόζαρε μαζί με τον σύζυγό της φορώντας το πιο effortlessly cool και κομψό outfit, το οποίο απαρτίζεται από δύο κομμάτια-κλειδιά κάθε καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και μπορείς αναλυτικά να το δεις στην παρακάτω gallery.

Ένα λευκό denim shorts και ένα oversized, σιέλ πουκάμισο- θα μπορούσε άνετα να το έχει «δανειστεί» από την ντουλάπα του David- συνέθεσαν το τόσο κομψό σύνολό της, το οποίο «φώναζε» Ελλάδα και ταίριαζε υπέροχα με το background σκηνικό του ουρανού και της θάλασσας.

Αυτά τα δύο κομμάτια μπορούν να φορεθούν και μαζί και χωριστά, ενώ μπορούν να «στηρίξουν» τόσο το βραδινό όσο και το all-day ντύσιμό σου έχοντας πάντα κάνει τους σωστούς συνδυασμούς. Σκέψου… Πόσο εύκολα θα φορούσες το λευκό denim shorts στην παραλία με το μαγιό σου ή πόσο άνετα θα συνδύαζες το σιέλ πουκάμισο δεμένο ως crop top με την πλισέ maxi φούστα σου στο νησί; Ως λάτρης και γνώστης, λοιπόν, της μόδας, η Victoria Beckham για ακόμη μια φορά έκανε μια μοναδική αλλά συγχρόνως λιτή στυλιστική πρόταση!

Διάβασε ακόμα: 10 στυλιστικοί κανόνες που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια η Meghan Markle