Το ολόσωμο μαγιό της JLo μπορεί να αναδείξει όλες τις επιδερμίδες

Το ολόσωμο μαγιό της JLo μπορεί να αναδείξει όλες τις επιδερμίδες

Εκτός από άκρως κολακευτικό χρώμα, έχει και υπέροχο κόψιμο στον λαιμό!

Όσα χρόνια τη γνωρίζουμε μάς έχει συνηθίσει σε άκρως sexy και θηλυκές εμφανίσεις τόσο σε επίσημα events, στο stage, αλλά και στην καθημερινότητά της μέσα στην οποία εντάσσονται και οι beachwear εμφανίσεις. Και ακριβώς σε αυτό το ζήτημα θα σταθούμε εδώ: στο πρόσφατο swimwear trend που επέλεξε η Jennifer Lopez για να απολαύσει τον ήλιο και τη δροσιά της πισίνας.

Κάνοντας ένα scroll στο προφίλ της στο Instagram θα καταλάβεις ότι η Λατίνα star έχει αδυναμία στα ολόσωμα μαγιό. One-piece σε λευκό ή μαύρο κατέχουν βασική θέση στο account της και αποδεικνύουν ότι η JLo αγαπά τα all-time classic κομμάτια και χρώματα, χωρίς να βασίζεται απαραίτητα και μόνο σε νέα trends. Αυτή τη φορά, όμως, «λοξοδρόμησε» και αποφάσισε να φορέσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στα μαγιό, τόσο στην απόχρωση όσο και στο σχέδιο.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Jennifer Lopez ποζάρει με halter neck ολόσωμο, που αναδεικνύει και κολακεύει το μπούστο της. Η απόχρωση του μαγιό, όμως, έχει ακόμη πιο μεγάλη σημασία. Η caramel απόχρωσή του- την οποία έχουν λατρέψει ουκ ολίγες stars- μπορεί να κολακεύσει κάθε επιδερμίδα.

Αν είσαι αρκετά μαυρισμένη, αυτή η απόχρωση της καραμέλας θα αναδείξει στο έπακρο την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου, ενώ αν ο ήλιος δεν είναι και τόσο φίλος σου, και πάλι η συγκεκριμένη απόχρωση θα σε βοηθήσει να μη μοιάζεις σαν να βγήκες μόλις από το σπίτι σου στις αρχές Ιουνίου, χωρίς να έχεις κάνει ούτε ένα μπάνιο στη θάλασσα. Αν το σκεφτείς, λοιπόν, καλύτερα, η JLo ξέρει πολύ καλά τι κάνει!

Διάβασε ακόμα: 6 στυλ σανδαλιών που φοράς τώρα και θα φοράς και τον Σεπτέμβριο