6 στυλ σανδαλιών που φοράς τώρα και θα φοράς και τον Σεπτέμβριο

Μαρία Ροδίτη
6 στυλ σανδαλιών που φοράς τώρα και θα φοράς και τον Σεπτέμβριο

Όλα είναι κομψά… Έχουμε μια αμφιβολία για το αν είναι και άνετα!

Βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου και έχουμε χαρεί και ευχαριστηθεί πολύ την «ελευθερία κινήσεων» που μας επιτρέπει το καλοκαίρι- στα πλαίσια που μας το επιτρέπει βέβαια και η πανδημία του κορονοϊού-, αλλά και την «ελευθερία» που παρέχει στα πόδια μας αυτή η εποχή. Ναι, το καλοκαίρι είναι η εποχή των σανδαλιών, των παπουτσιών εκείνων που δίνουν τη δυνατότητα στα πόδια μας να «αναπνεύσουν», αλλά και να γοητεύσουν μέσα από νέα ή all-time classic σχέδια.

Τα αυστηρά μποτάκια και τα casual sneakers έχουν δώσει τη θέση τους σε flat ή ψηλοτάκουνα σανδάλια, λοιπόν, που «αγκαλιάζουν» το πόδι και μας δίνουν το σήμα να είμαστε στυλάτες χωρίς παράλληλα να σκάμε από τη ζέστη μέσα στην πίεση του κλειστού παπουτσιού. Αναφερόμαστε στα έξι στυλ σανδαλιών που έχουμε αγαπήσει φέτος το καλοκαίρι, που υπακούουν απόλυτα στα shoe trends της σεζόν και που εσύ θα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery.

Ένα ζευγάρι flip flops ή «dad» sandals για όλη την ημέρα, αλλά και strappy sandals και lace-ups για statement εμφανίσεις στο γραφείο ή τη βραδινή βόλτα σού υπόσχονται να σου χαρίσουν ultra chic εμφανίσεις τόσο μέχρι το τέλος Αυγούστου όσο και τον Σεπτέμβριο.

Γιατί γνωρίζεις πολύ καλά ότι στην Ελλάδα το καλοκαίρι δεν τελειώνει με την ημερολογιακή του λήξη (31 Αυγούστου, δηλαδή), μιας και τον μήνα Σεπτέμβριο οι ζέστες καλά κρατούν. Αφού, λοιπόν, προβλέπεται (και στο ευχόμαστε ολόψυχα) να συνεχίσεις τα μπάνια στη θάλασσα και τον επόμενο μήνα, ποιος σε εμποδίζει να δώσεις μια στυλιστική παράταση και να φοράς για περισσότερο καιρό τα sandal trends που ξεχωρίσαμε αυτό το καλοκαίρι;

Cover photo: @huesofwhite

Διάβασε ακόμα: 10 στυλιστικοί κανόνες που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια η Meghan Markle