H Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε ένα ασυνήθιστο κομμάτι σαν beachwear

H Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε ένα ασυνήθιστο κομμάτι σαν beachwear

Και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Τις διακοπές της στη Μύκονο απολαμβάνει το τελευταίο διάστημα η Yβόννη Μπόσνιακ μαζί με τον σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους. Παρά το mini lockdown στο νησί, η σχεδιάστρια μόδας, φαίνεται να ηρεμεί και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με τη συντροφιά των δικών της ανθρώπων και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που είναι απαραίτητα στο νησί των Ανέμων.

Στα stories που ανεβάζει δείχνει να χαίρεται τις διακοπές στην πιο ήρεμη και οικογενειακή εκδοχή τους, κάνοντας #nomakeup περιπάτους, τρώγοντας με τους δικούς της και χαλαρώνοντας στη θάλασσα. Στην τελευταία της δραστηριότητα την «τσάκωσε» πριν από λίγες μέρες ο φακός των φωτογράφων καθώς έμπαινε με τον Αντώνη Ρέμο στην κεντρική είσοδο γνωστής, οργανωμένης παραλίας του νησιού.

Πάντα πολύ όμορφη, κομψή και άκρως «καλοκαιρινή», η Υβόννη πρωτοτύπησε με την επιλογή beachwear που έκανε. Πάνω από το brown-nude ολόσωμο μαγιό της δεν φόρεσε ένα καφτάνι, ένα shorts, ένα sun dress ή μια loose παντελόνα, αλλά ένα λευκό, αμάνικο shirt dress το οποίο θα μπορούσε με μεγάλη άνεση να σταθεί ακόμα και ως κομμάτι ενός σοφιστικέ office look.

Το midi, άσπρο φουστάνι της με τα διακριτικά κουμπιά και την ίσια γραμμή, θα το δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery και θα ανακαλύψεις και εσύ μία ακόμα επιλογή beachwear που ίσως δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα. Η Yβόννη επαληθεύει τον κανόνα που λέει «πως τα ρούχα δεν ορίζουν τις περιστάσεις, αλλά προσαρμόζονται σε όλες ανάλογα με τον τρόπο που εμείς τα φοράμε». Και η σχεδιάστρια τα φόρεσε με τον πιο σωστό!
Δες επίσης: Keep or Toss: Τι «πετάμε» και τι κρατάμε στην γκαρνταρόμπα μας τη νέα σεζόν