Μετά από καιρό η Emily Ratajkowski επέστρεψε στο αγαπημένο της dress trend

Μετά από καιρό η Emily Ratajkowski επέστρεψε στο αγαπημένο της dress trend

Το διάσημο μοντέλο ποζάρει με νάζι μέσα στο πιο sexy κομμάτι της γκαρνταρόμπας της.

Είναι ένα από τα πιο sexy κορίτσια του modeling και δε σταματά να μας το δείχνει επιλέγοντας σταθερά να κυκλοφορεί στις καθημερινές και βραδινές εμφανίσεις της με το αγαπημένο της go-to κομμάτι: το mini dress. Αυτή είναι η στυλιστική αδυναμία της Emily Ratajkowski και δε λέει να την αποχωριστεί τόσο στη βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο όσο και στο λαμπερό κόκκινο χαλί.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, το supermodel αποφάσισε να «σκανδαλίσει» τα πλήθη που την ακολουθούν στο Instagram και να φορέσει ένα ultra mini φόρεμα σε ένα άκρως hot print, που βλέπουμε ήδη από πέρσι και από ό,τι φαίνεται θα μας απασχολήσει και τον ερχόμενο χειμώνα.

Η Emily Ratajkovski, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, πόζαρε στο φακό με νάζι φορώντας ένα μακρυμάνικο, ultra mini dress σε zebra print, ενώ δε φοβήθηκε την υπερβολή και το συνδύασε με πανομοιότυπο καουμπόικο καπέλο. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με square-toe πέδιλα σε κόκκινο χρώμα δίνοντας έτσι μια πινελιά αντίθεσης στο συνολικό look της.

Κάνοντάς, λοιπόν, ένα στυλιστικό διάλειμμα από τα sexy μαγιό και shorts που φόρεσε όλο το καλοκαίρι, η Emily αποφάσισε με αυτό το look να μας υπενθυμίσει για ακόμη μια φορά ότι είναι βασίλισσα των mini φορεμάτων. Και δικαίως, με τέτοιο κορμί! Τώρα, αν κι εσύ έχεις τέτοιο κορμί, όπως η Emily, μπορείς να φορέσεις άνετα ένα παρόμοιο φόρεμα, σε αυτό το μήκος και print. Αν είσαι μεσογειακό κορίτσι, καλύτερα να προτιμήσεις ένα mini φόρεμα μεν, πιο μακρύ από αυτό δε, για να αναδείξεις με τον σωστό τρόπο τις θηλυκές καμπύλες σου. Συνδύασέ το με sneakers για all-day εμφανίσεις ή με ψηλοτάκουνα πέδιλα για πιο επίσημες περιστάσεις και κάνε statement με ένα και μόνο item της γκαρνταρόμπας σου.

Διάβασε ακόμα: Ο λόγος που η Meghan Markle φορούσε ψηλοτάκουνα στις δημόσιες εμφανίσεις