Η Victoria Beckham έκανε μια απροσδόκητη επιλογή ρούχου για τα δεδομένα της

Η Victoria Beckham έκανε μια απροσδόκητη επιλογή ρούχου για τα δεδομένα της

Και – όπως πάντα- ήταν υπέρκομψη!

Μπορεί η Victoria Beckham να απόλαυσε τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι, όμως εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται πίσω στη βάση της, στη Μεγάλη Βρετανία. Και παρότι εκεί ο καιρός δε θυμίζει σε τίποτα την ηλιόλουστη χώρα μας και τις θερμοκρασίες της, η Posh Spice συνεχίζει να βρίσκεται σε summer mood. Στυλιστικά τουλάχιστον!

Αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι ότι πριν λίγες μέρες εντυπωσιαστήκαμε που είδαμε την Beckham να ποζάρει στο Instagram της με ένα καλοκαιρινό μεν, απροσδόκητο για τα στυλιστικά δεδομένα της ρούχο, δε. Η σχεδιάστρια μόδας πόσταρε βίντεο και φωτογραφία φορώντας ένα boho, floral φόρεμα με 70’s διάθεση από τη νέα της collection και μας ξάφνιασε μιας και δεν την έχουμε συνηθίσει να επιλέγει αυτό το ύφος στα ρούχα της.

https://www.instagram.com/p/CERCv3jp6p0

Η αλήθεια είναι ότι η Victoria Beckham έχει «χτίσει» ένα δικό της προσωπικό στυλ με ιδιαίτερη αδυναμία στα ανδρόγυνα στοιχεία, στα μονόχρωμα και αυστηρά midi φορέματα, στις στενές φούστες και στα flare jeans. Αυτή τη φορά, όμως, αποφάσισε να μας εκπλήξει -θετικά πάντα- με τη στυλιστική της επιλογή και να μας δώσει όλο το απαραίτητο #fashioninspo για τις καλοκαιρινές (για λίγο ακόμα) και φθινοπωρινές εμφανίσεις μας.

Αν κι εσύ έχεις ένα παρόμοιο boho, floral φόρεμα, δε χρειάζεται με την έλευση του φθινοπώρου να το κλείσεις στην ντουλάπα σου. Συνδύασέ το με sneakers και denim jacket, αλλά και με ένα ελαφρύ πουλόβερ από πάνω κάνοντας το πιο cool & casual layering της νέας σεζόν που έρχεται σε πολύ λίγες μέρες!

Διάβασε ακόμα: F/W 2020-21: Αυτά τα jewelry trends θα μας απασχολήσουν την ερχόμενη σεζόν