Μέσα από το στυλ της η Katy Perry είχε αποκαλύψει το όνομα της κόρης της

Μέσα από το στυλ της η Katy Perry είχε αποκαλύψει το όνομα της κόρης της

Τα κομψά maternity looks κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας θα έπρεπε να μας είχαν υποψιάσει για το όνομα της μικρής Daisy…

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ημέρες η Kate Perry και ο Orlando Bloom, αφού ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους. Το ευτυχές γεγονός ανακοίνωσε το ζευγάρι στα social media και συγκεκριμένα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της UNICEF στο Instagram και το Twitter, της οποίας οι δυο τους αποτελούν πρεσβευτές καλής θελήσεως.

Στην εν λόγω φωτογραφία, στην οποία κρατούν και οι δυο με τρυφερότητα το χεράκι της μικρής, έγινε γνωστό και πώς θα την ονομάσουν. Και το όνομα αυτής… Daisy Dove Bloom. Το μανικιούρ της διάσημης τραγουδίστριας σε αυτήν τη φωτογραφία (είχε ζωγραφισμένη μια μαργαρίτα στο νύχι) ήταν αρκετό για να μας αποκαλύψει το όνομα της νεογέννητης. Η Katy Perry, όμως, είχε φροντίσει με όλα τα maternity looks της το τελευταίο διάστημα να μας προϊδεάσει για το πώς θα ονομαστεί τελικά η κόρη της.

Έχοντας φορέσει ουκ ολίγες φορές το ultra chic daisy print, το οποίο αποτέλεσε και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού, η τραγουδίστρια μάς αποκάλυπτε διακριτικά και σταδιακά πως η κόρη της θα ονομαστεί Daisy κάνοντας παράλληλα fashion statement με τις στυλιστικές επιλογές της.

https://www.instagram.com/p/CAYH-vRHGsH
https://www.instagram.com/p/B9cypIDJ_Zz

Σανδάλια και κοσμήματα στολισμένα με μαργαρίτες, κομψά, αέρινα φορέματα που κάλυπταν επιμελώς την κοιλίτσα της, μάσκες προστασίας ενάντια στον κορονοϊό και φίλτρα στο Instagram με το αγαπημένο της daisy print- θα τα δεις στην παρακάτω gallery- ήταν αρκετά για να μας κάνουν να υποψιαστούμε πώς είχε αποφασίσει να λέγεται η κορούλα της.

https://www.instagram.com/p/CAbFm9wHAvm

Διάβασε ακόμα: Πώς θα φορέσεις τη ζώνη σου με 5 διαφορετικούς τρόπους; (video)