Like twins! Η Victoria Beckham και η κόρη της φορούν το ίδιο κομψό φόρεμα

Like twins! Η Victoria Beckham και η κόρη της φορούν το ίδιο κομψό φόρεμα

Σε διαφορετικό χρώμα η κάθε μία.

Εδώ και χρόνια η Victoria Beckham έχει εδραιωθεί στον χώρο της μόδας τόσο με το στυλ της όσο και με τις συλλογές που λανσάρει με το δικό της brand. Η Posh Spice είναι μια από τις πιο κομψές παρουσίες της διεθνούς showbiz με απαράμιλλο στυλ, το οποίο αποτελείται από flare jeans και λευκά πουκάμισα, ανδρόγυνα looks, στενές, midi φούστες και κοστούμια.

Και φαίνεται ότι η Victoria έχει αποφασίσει να μυήσει στο χώρο της μόδας και του στυλ την 9χρονη κόρη της, Harper. Τουλάχιστον, αυτό φάνηκε από μία πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram στο οποίο ποζάρει φορώντας το ίδιο φόρεμα με τη μικρή.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Victoria Beckham και η μικρή Harper επέλεξαν να βγάλουν τη selfie τους φορώντας ένα από τα πιο hot dress trends του 2020: το slip dress. Η μαμά ποζάρει φορώντας ένα mini φόρεμα σε μαύρο χρώμα, ενώ η μικρή, εκκολαπτόμενη fashionista φορά το ίδιο φόρεμα σε λευκό χρώμα.

Κι αν σκέφτεσαι ότι σου απομένουν λίγες μέρες για να φορέσεις αυτήν την τάση στα φορέματα, γιατί ήδη σήμερα καλωσορίσαμε το φθινόπωρο (ημερολογιακά τουλάχιστον), κάνεις λάθος. Το slip dress σου μπορεί άνετα να φορεθεί και το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Συνδύασέ το με μακρυμάνικο top από μέσα και chunky boots ή sneakers και θα έχεις αυτόματα δημιουργήσει το πιο cool & casual layering για την εποχή που έρχεται.

Διάβασε ακόμα: 5 stylish τρόποι να εντάξεις το cardigan στα φθινοπωρινά σου σύνολα