Βρήκαμε το top της Emily Ratajkowski που θα φοράς όλο το φθινόπωρο

Βρήκαμε το top της Emily Ratajkowski που θα φοράς όλο το φθινόπωρο

Και είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να φανταστείς!

Είναι από τα πιο όμορφα κορίτσια του modeling, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε It Girl της μόδας δίνοντας μας πολλές φορές fashion inspo για τις καθημερινές, αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις μας. Ο λόγος για την Emily Ratajkowski. Το καστανό, ψιλόλιγνο κορίτσι που έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα mini φορέματα, όμως πριν λίγες μέρες μας εντυπωσίασε με ένα κομψό, αλλά διαφορετικό look από αυτά που την έχουμε συνηθίσει.

Ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε να απολαμβάνει τη βόλτα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας βερμούδα σε διαχρονική, μπεζ απόχρωση, λευκά sneakers και ένα μαύρο, halter top με μακρύ μανίκι, έχοντας συνθέσει το απόλυτο look για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου.

Ειδικά η πλεκτή μπλούζα της είναι αυτή που μας εντυπωσίασε περισσότερο, διότι «αγκαλιάζει» με άκρως θηλυκό τρόπο τους ώμους, είναι ευκολοφόρετη και η λεπτομέρεια με τα κοψίματα στους ώμους είναι so hot right now.

https://www.instagram.com/p/CEUxVXUJrUE

Πού θα τη βρεις; Όπως η Emily Ratajkowski έτσι κι εσύ θα βρεις αυτό το υπέρκομψο top στο brand Zara (δες εδώ) σε πολύ οικονομική τιμή, καθώς κοστίζει μόλις €19,95. Συνδύασέ το – εκτός από βερμούδα- με denim παντελόνι ή φούστα, αλλά και με ένα κοστούμι για μοναδικά, ultra chic, office looks.

Διάβασε ακόμα: 5 τάσεις στις μπότες που θα φοράς σε λίγο καιρό αλλά και όλο τον χειμώνα