Η Kate Middleton και το φόρεμά της, αξίας 10 Ευρώ, αποδεικνύουν πως το στυλ δεν είναι θέμα χρημάτων

Η Kate Middleton και το φόρεμά της, αξίας 10 Ευρώ, αποδεικνύουν πως το στυλ δεν είναι θέμα χρημάτων

Δες σε ποιο economy brand ανήκει το φουστάνι που έβαλε η Δούκισσα του Cambridge σε Ζοοm call.

Η Δούκισσα του Cambridge είχε στην αρχή της εβδομάδας μία διαδικτυακή συνάντηση με τους άλλους πέντε κριτές από τον φωτογραφικό διαγωνισμό «Ηοld Still». Η Kate Middleton προέτρεψε τον κόσμο να στείλει τοπία και ανθρώπους που απεικόνισαν με το κινητό τους στη διάρκεια της καραντίνας και να γράψουν και την ιστορία πίσω από τις φωτογραφίες τους. Η ίδια, μαζί με την κριτική επιτροπή, θα ανακηρύξει στο τέλος τις εκατό καλύτερες του διαγωνισμού και στο πρόσφατο Zoom call που είχε με τους υπόλοιπους κριτές πιθανολογούμε ότι αναφερόντουσαν στην τελική τους επιλογή νικητών.

Δεν είναι αυτό όμως το «νέο» στην προκειμένη υπόθεση. Το νέο είναι το φόρεμα που επέλεξε η Middleton για αυτό το άτυπο meeting. H Kate διάλεξε ένα Zara, floral, πράσινο φόρεμα με κέντημα στο ντεκολτέ και κοντά μανίκια το οποίο μπορείς να παραγγείλεις εδώ και κοστίζει με την έκπτωση 9,99 Ευρώ.

Αυτό το ευκολοφόρετο κομμάτι είναι επίκαιρο και πολύ χρήσιμο για έναν μεταβατικό μήνα σαν τον Σεπτέμβριο γιατί μπορεί να φορεθεί με σανδάλια όσο κάνει ακόμα ζέστη και με trainers ή κλειστά mules όταν αρχίσει και πέφτει η θερμοκρασία.

Η Κate Middleton για ακόμα μία φορά αποδεικνύει πως το κομψό, preppy στυλ της δεν βασίζεται μόνο στα χρήματα που ξοδεύει για τα ρούχα της, αλλά στην ίδια την αισθητική και το σοφιστικέ ύφος της. Και γι' αυτό τη θαυμάζουμε διπλά!
Δες επίσης: Autumn Staples: Αγόρασε τώρα 7 ρούχα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα την επόμενη σεζόν