Η Bella Hadid τοποθετείται για την πανδημία μέσα από μία μπλούζα

Η Bella Hadid τοποθετείται για την πανδημία μέσα από μία μπλούζα

Κάνοντας παράλληλα- όπως πάντα- fashion statement.

Μπορεί να αποτελεί ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα top models αυτήν τη στιγμή, να έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες των διάσημων Οίκων Μόδας και να έχει εξελιχθεί σε fashion It Girl, όμως η Bella Hadid δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και μια συνειδητοποιημένη πολίτης του κόσμου με άποψη για όσα συμβαίνουν γύρω της, αλλά και ανησυχίες.

Και ως ενεργός πολίτης αυτού του πλανήτη προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να κάνει fashion statement με τις στυλιστικές της επιλογές περνώντας παράλληλα και κοινωνικά μηνύματα με τα tops που επιλέγει να φοράει. Ειδικότερα, η Bella Hadid πριν τρεις μέρες θέλησε να αφυπνίσει τον Αμερικανικό λαό να ψηφίσει στις Προεδρικές εκλογές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 3 Νοεμβρίου. Με ένα denim παντελόνι, loafers, blazer και ένα logo T-shirt που έγραφε «YOUR VOICE MATTERS» (aka η φωνή σου έχει σημασία) προσπάθησε να κινητοποιήσει περισσότερους από 17 εκατομμύρια νέους ψηφοφόρους που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εκλογές της Αμερικής.

https://www.instagram.com/p/CErxL3PA15Q

Η κοινωνική της επαγρύπνηση μέσα από τη μόδα, όμως, δε σταματά εκεί. Μία μέρα μετά το παραπάνω post η Bella Hadid θέλησε να δώσει το δικό της «δυνατό και ξεκάθαρο» μήνυμα για την πανδημία του Covid-19. «Ok, hand over the cure and stop playing» (aka οκ, παραδώστε τη θεραπεία και σταματήστε να παίζετε) έγραφε με λευκά bold γράμματα το μαύρο, μακρυμάνικο μπλουζάκι που επέλεξε να συνδυάσει με καυτό, denim shorts και να στείλει το δικό της μήνυμα στην ιατρική κοινότητα.

Βλέποντας, λοιπόν, την κατάσταση με την πανδημία στην Αμερική να έχει ξεφύγει και τις προσπάθειες για εύρεση εμβολίου να συνεχίζονται, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμη φάρμακο, η Bella Hadid μάχεται μέσα από τις στυλιστικές της επιλογές- θα τις δεις στην παρακάτω gallery- και προσπαθεί να περάσει τα δικά της κοινωνικά μηνύματα. Η επιθυμία της είναι ξεκάθαρη: η Bella, όπως και όλος ο κόσμος σε αυτόν τον πλανήτη, θέλει να τελειώσει η πανδημία εδώ και τώρα. Το «φωνάζει», όμως, πάντα με το στυλ που τη χαρακτηρίζει και έχοντας υιοθετήσει παράλληλα ένα από τα μεγαλύτερα shoe trends της σεζόν: τα loafers φορεμένα με κάλτσες.

Διάβασε ακόμα: Η φθινοπωρινή τάση στα denim παντελόνια υπάρχει ήδη στην γκαρνταρόμπα σου