Η φθινοπωρινή τάση στα denim παντελόνια υπάρχει ήδη στην γκαρνταρόμπα σου

Μαρία Ροδίτη
Η φθινοπωρινή τάση στα denim παντελόνια υπάρχει ήδη στην γκαρνταρόμπα σου

Και σου εξηγούμε με ποιους νέους τρόπους μπορείς να τη φορέσεις.

Δε νομίζω να υπάρχει γυναίκα που να μην έχει τουλάχιστον ένα denim παντελόνι στην ντουλάπα της. Πρόκειται ίσως για το πιο πολυφορεμένο, αλλά κομψό και διαχρονικό item κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, που φοριέται όλες τις εποχές, όλες τις ώρες της ημέρας και σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις (εντάξει, σε γάμο ή βάφτιση είναι don’t, το καταλαβαίνεις από μόνη σου!).

Και η φθινοπωρινή τάση, που αναμένεται να μας απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη, υπάρχει σίγουρα στη συλλογή σου. Αναφερόμαστε στα loose και straight leg jeans. Στα παντελόνια που έχουν σιλουέτα σε ίσια γραμμή, δεν κολλούν πάνω στο σώμα και δεν καταπιέζουν με αποτέλεσμα να είναι αρκετά άνετα. Το συγκεκριμένο στυλ jean είναι ίσως το πιο κλασικό και διαχρονικό από όλα τα στυλ παντελονιών, αλλά και αυτό που κολακεύει όλες τις σιλουέτες και ιδιαίτερα τις μεσογειακές μιας και δε «μαρκάρει» την περιφέρεια, αλλά ούτε είναι και πολύ φαρδύ δίνοντας την ψευδαίσθηση παραπανίσιων κιλών.

Τα straight leg jeans είδαμε έντονα ήδη από το καλοκαίρι στις συλλογές S/S 2020 και στις πασαρέλες των μεγάλων Οίκων Μόδας, όπως Celine, Gucci και Balenciaga, ενώ το τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλο και περισσότερες fashion influencers και It Girls της μόδας να τα επιλέγουν στις street style εμφανίσεις τους και να μας δίνουν ιδέες για να αναβαθμίσουμε τις φθινοπωρινές εμφανίσεις μας.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, μπορείς να φορέσεις το straight leg jean σου από το πρωί ως το βράδυ κάνοντας διαφορετικούς στυλιστικούς συνδυασμούς. Αν θέλεις να βγεις για ένα ποτό στην πόλη, μπορείς να το φορέσεις με λευκό T-shirt και να κάνεις fashion statement ρίχνοντας από πάνω ένα φαρδύ, sequined blazer, ενώ αν θες να δημιουργήσεις ένα office look, συνδύασέ το με printed, μακρυμάνικο top και γόβες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για όποια περίσταση κι αν το επιλέξεις θα καταφέρεις να βγάλεις προς τα έξω τον πιο αβίαστα κομψό εαυτό σου. Και αυτό είναι μεγάλο ατού, να ξέρεις!

Διάβασε ακόμα: Αυτό το jewelry trend θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα φθινοπωρινά looks σου