6 τάσεις που ξεκίνησαν από τη βασιλική οικογένεια και βλέπουμε μέχρι σήμερα

Μαρία Ροδίτη
6 τάσεις που ξεκίνησαν από τη βασιλική οικογένεια και βλέπουμε μέχρι σήμερα

Από την Πριγκίπισσα Diana μέχρι τη βασίλισσα Ελισάβετ και την Kate Middleton…

Οι Εβδομάδες Μόδας ευτυχώς πρόλαβαν να πραγματοποιηθούν τον περασμένο Φεβρουάριο- λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία- και εμείς είμαστε αυτήν την περίοδο σε θέση να γνωρίζουμε, να ανακαλύπτουμε και να δοκιμάζουμε όλες τις τάσεις, που παρουσιάστηκαν εκεί για πρώτη φορά. Νέα color trends και σιλουέτες, παπούτσια και τσάντες, υφάσματα, κοσμήματα, hair accessories, αλλά και microtrends αναμένεται να μας απασχολήσουν και αυτό το φθινόπωρο.

Οι τάσεις, όμως, δεν περιορίζονται μόνο στα μεγάλα Fashion Houses, αλλά προκύπτουν και από επιδραστικές προσωπικότητες αυτού του πλανήτη, όπως... αυτές που ανήκουν στη royal family. Ναι, η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας – μιλάμε για την Πριγκίπισσα Diana, τη Βασίλισσα Ελισάβετ, την Kate Middleton, τη Meghan Markle και την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα- έχει καταφέρει να επηρεάζει με το στυλ της τις γυναίκες αυτού του πλανήτη και -μάλιστα- κάθε μία από τις προαναφερθείσες κυρίες έχει ένα δικό της key-piece που τη χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, η Lyst, η μεγαλύτερη fashion μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, αποκάλυψε πρόσφατα ποιες τάσεις της μόδας ξεκίνησαν από τις κυρίες της βασιλικής οικογένειας και αγαπήθηκαν, υιοθετήθηκαν και αντιγράφηκαν από γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Ποια πιστεύεις ότι λάνσαρε τους όγκους στα μανίκια- μια τάση που φέτος το καλοκαίρι μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας και θα συνεχιστεί και το φθινόπωρο; Το color blocking trend άρχισε να εμφανίζεται σιγά σιγά στο Μπάκιγχαμ, όμως σίγουρα κι εσύ- όπως κι εμείς- δεν θα περίμενες να το έχει λανσάρει και αγαπήσει η συγκεκριμένη royal προσωπικότητα. Για να μην εντείνουμε την αγωνία σου, μπορείς απλά με ένα scroll στην παρακάτω gallery να ανακαλύψεις τα 6 fashion trends που έβαλαν για τα καλά στη στυλιστική καθημερινότητά μας οι βασιλικές κυρίες κι αν ακόμα δεν τα έχεις υιοθετήσεις, να το κάνεις ευθύς αμέσως! Αν μη τι άλλο κάτι περισσότερο ξέρουν εκείνες, που τα έχουν αγαπήσει και τα φορούν…

Διάβασε ακόμα: Η φθινοπωρινή τάση στα denim παντελόνια υπάρχει ήδη στην γκαρνταρόμπα σου