Τι ενώνει την Kate Middleton με την Jennifer Lawrence;

Τι ενώνει την Kate Middleton με την Jennifer Lawrence;

Σίγουρα δεν πάει το μυαλό σου…

Κάνοντας ένα google search και αναζητώντας να βρεις τι κοινό έχει η Δούκισσα του Cambridge με τη διάσημη ηθοποιό μάλλον δε θα πάρεις κάποια απάντηση. Φαινομενικά δεν υπάρχει κάτι που να τις συνδέει. Στυλιστικά, όμως; Ακριβώς εδώ βρίσκεται η απάντηση που έψαχνες πατώντας το κλικ στο άρθρο αυτό.

Η Jennifer Lawrence και η Kate Middleton φαίνεται ότι έχουν κοινό γούστο και όμοιες στυλιστικές επιλογές. Και υπάρχουν αποδείξεις για αυτήν τη δήλωσή μας. Ειδικότερα, η γλυκιά ηθοποιός εντοπίστηκε πριν λίγες μέρες να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με τον σύζυγό της, Cooke Maroney, και να φορά ένα tennis dress, το οποίο- ομολογουμένως- κάτι μας θύμισε.

https://www.instagram.com/p/CEzmB-FAX9A

Βλέποντάς το καλύτερα, ίσως κι εσένα σου θυμίσει κάτι. Πρόκειται για το ίδιο μοτίβο- με τενίστες να απεικονίζονται την ώρα που επιδίδονται στο άθλημά τους- που είχε φορέσει και τον περασμένο Ιούλιο σε Zoom call η Kate Middleton.

https://www.instagram.com/p/CCdKxDUlcP8

Το φόρεμα της Δούκισσας, όμως, ήταν σεμιζιέ, midi, μεταξωτό, με κοντό μανίκι και γιακά, ενώ η Jennifer Lawrence επέλεξε το ίδιο πράσινο φόρεμα με spaghetti straps και σε mini, μακό εκδοχή για να απολαύσει τον πρωινό περίπατό της. Πολύ σωστή η επιλογή του μήκους και του στυλ για την κάθε περίσταση που το επέλεξε η κάθε μία από τις δύο κυρίες θα πούμε εμείς. Τι πιο άνετο και στυλάτο από ένα mini φόρεμα για μια βόλτα στην πόλη και τι πιο κομψό από ένα shirt dress για μια πιο επίσημη περίσταση, όπως αυτές στις οποίες έχει να ανταποκριθεί η Kate Middleton;! Από εμάς είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ και στις δύο!

Διάβασε ακόμα: 6 hacks για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τα ρούχα και αξεσουάρ σου