6 hacks για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τα ρούχα και αξεσουάρ σου

Μαρία Ροδίτη
6 hacks για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τα ρούχα και αξεσουάρ σου

Φρόντισέ τα σωστά και θα μοιάζουν σαν καινούρια όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Κάθε σεζόν παρακολουθούμε τα νέα trends, όπως αυτά ορίζονται από τα Fashion Weeks και τους μεγάλους Οίκους Μόδας, αλλά και όπως διαμορφώνονται από τις influencers του Instagram στις street style εμφανίσεις τους. Κάπως έτσι ενημερωνόμαστε για το τι θα επικρατήσει στη fashion σκηνή τη σεζόν που διανύουμε και σιγά-σιγά δοκιμάζουμε τι μπορεί να ταιριάζει στο δικό μας στυλ.

Υπάρχουν, όμως, και ρούχα ή αξεσουάρ που έχουμε από προηγούμενες σεζόν, αποτελούν basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και θέλουμε να τα φοράμε ξανά και ξανά μέσα στα επόμενα χρόνια. Γιατί καλές και οι τάσεις για την ανανέωση και εξέλιξη του στυλ μας, αλλά τα staples είναι staples…

Το ζήτημα εδώ είναι να διατηρούμε αυτά τα βασικά items της ντουλάπας μας σε καλή κατάσταση, να τα φροντίζουμε και να τα αποθηκεύουμε σωστά, ώστε όσες φορές κι αν τα φορέσουμε να μοιάζουν σαν καινούρια. Γιατί όσο κι αν δεν το πιστεύεις, αν ένα ρούχο ή αξεσουάρ είναι καλής ποιότητας μπορεί να διατηρηθεί ολοκαίνουριο και για δέκα και για είκοσι χρόνια. Αρκεί να το μεταχειριστείς σωστά.

Για να σε κατατοπίσουμε, λοιπόν, στην παρακάτω gallery σού παρουσιάζουμε 6 hacks που θα σε βοηθήσουν να περιποιηθείς σωστά τα ρούχα σου- παλτό, πλεκτά, αλλά και ρούχα κάθε εποχής- και τα αξεσουάρ σου. Ακολούθησέ τα και θα δεις ότι έχοντας φροντισμένα staples, η γκαρνταρόμπα σου θα χρειάζεται μόνο μερικές ενέσεις νέων trends για να είναι πλήρως ενημερωμένη.

Διάβασε ακόμα: Μια νέα συνεργασία μάς κάνει να ανυπομονούμε για το It shoe της σεζόν