Η Katie Holmes φόρεσε το παλτό που δεν θα βγάζεις από πάνω σου τον χειμώνα

Η Katie Holmes φόρεσε το παλτό που δεν θα βγάζεις από πάνω σου τον χειμώνα

Πολύ κομψή και διαχρονική η επιλογή της ηθοποιού!

Η Katie Holmes έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να εξελίσσεται σε style icon με τις street style εμφανίσεις της στους δρόμους της Νέας Υόρκης να συζητιούνται έντονα και να δίνουν στυλιστική έμπνευση σε πολλές γυναίκες. Η ηθοποιός δεν επιλέγει εξεζητημένα κομμάτια για να κάνει buzz με τα looks της.

Την έχουμε δει και αγαπήσει με Birkenstock, flip flops, loose denim παντελόνια και απλά T-shirts να διασχίζει τους δρόμους του Μεγάλου Μήλου και να κάνει fashion statement χωρίς απολύτως καμία προσπάθεια. Και αυτό ακριβώς συνέβη πριν λίγες μέρες σε μια βόλτα που έκανε η star.

Η Katie, λοιπόν, απόλαυσε τον περίπατό της φορώντας ένα απλό jean με T-shirt, ενώ ολοκλήρωσε το look της με το απόλυτο πανωφόρι που όλες θέλουμε να φοράμε φέτος τον χειμώνα. Ποιο είναι αυτό; Το καρό, ασπρόμαυρο παλτό.

https://www.instagram.com/p/CFO97s3KnJJ

Όπως βλέπεις και στις παραπάνω φωτογραφίες, πρόκειται για ένα παλτό που φτάνει μέχρι τη μέση του μηρού χωρίς να είναι απόλυτα στενό, αλλά ούτε και oversized. Αυτόματα, η συγκεκριμένη γραμμή το καθιστά ιδανικό για όλους τους σωματότυπους μιας και δε μαρκάρει τα «δύσκολα» σημεία της γυναικείας περιφέρειας. Αν, λοιπόν, δεν έχεις από τις προηγούμενες σεζόν ένα καρό παλτό στην γκαρνταρόμπα σου, ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε αυτό το κομμάτι. Το συγκεκριμένο fashion item είναι πάντα on trend και μπορεί να σου χαρίσει τα πιο cool casual looks (όπως αυτό της Katie Holmes), ενώ μπορεί άνετα να υποστηρίξει και τις βραδινές και πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Διάβασε ακόμα: Οδηγός Αγοράς: 10+1 φούτερ για να υποδεχθείς με cozy διάθεση το φθινόπωρο