#OOTD: Tι φόρεσαν σήμερα όλες οι κυρίες της πρωινής ζώνης;

#OOTD: Tι φόρεσαν σήμερα όλες οι κυρίες της πρωινής ζώνης;

Από την Ελεονώρα Μελέτη μέχρι τη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου, όλα τα looks που ξεχωρίσαμε σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Άλλο ένα τηλεοπτικό πρωινό με ποικιλομορφία εκπομπών, απόψεων και φυσικά εμφανίσεων εξελίσσεται μπροστά στα μάτια και στους δέκτες μας. Οι λαμπερές παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών και ενημερωτικών εκπομπών εκφράζουν τις απόψεις τους, τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία τους μέσα από τον τρόπο που η καθεμία από αυτές παρουσιάζουν την εκπομπή τους, αλλά εκφράζουν και το προσωπικό τους στυλ μέσα από τα #οotd (aka outfit of the day) που επιλέγουν καθημερινά για να μας καλημερίσουν από τον τηλεοπτικό «αέρα» των καναλιών.

Η σημερινή «παλέτα» είχε πολλά και ενδιαφέροντα looks, όπως θα δεις και μόνη σου παρακάτω. Από το πετρόλ, σοφιστικέ σύνολο της Ελεονώρας Μελέτη, στο L.B.D της Κατερίνας Καινούργιου και στο pin-up πουά φόρεμα της Δανάης Μπάρκα, η εναλλαγή καναλιών γέμισε το μυαλό μας με πολλές, διαφορετικές και πολύ κομψές εικόνες.

Το στυλ άλλωστε, όπως λέει μία από τις πιο διάσημες στυλίστριες/σχεδιάστριες του Hollywood, η Rachel Zoe, «είναι ένας τρόπος να εκφραστείς χωρίς να χρειαστεί να μιλήσεις καθόλου» και αυτό ακριβώς κάνουν καθημερινά με τις εμφανίσεις τους οι όμορφες κυρίες παρακάτω. Plus στο ότι εκείνες μιλάνε κιόλας και αυτό κάνει το θέαμα ακόμα πιο ενδιαφέρον.
Δες επίσης: H Jennifer Aniston και τα Dior φορέματα έχουν μία «ιστορία αγάπης» που μας γυρίζει 20 χρόνια πίσω

Η Ελεονώρα Μελέτη με πετρόλ, ολόσωμη φόρμα και nude γόβες



toprwino ant1 119988065 1532601717127461 2178032599105621354 n

H Φαίη Σκορδά με mini, εμπριμέ φόρεμα σε καφέ αποχρώσεις και χρυσά booties

H Ιωάννα Μαλέσκου με floral, mini φούστα με βολάν και ribbed top με off-shoulder σχέδιο. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι μαύρα, δερμάτινα μποτάκια και μία ασορτί ζώνη



H Κατερίνα Καραβάτου με total μοβ σύνολο φοράει ένα λιλά πουκάμισο και ένα σκουρό purple παντελόνι. Έχει ολοκληρώσει το look της με ένα ζευγάρι ροζ, pointy heels



danai barka 120125681 357733598919828 8686538454738380063 n

H Δανάη Μπάρκα με πουά, wrap φόρεμα σε pin-up στυλ

H Κατερίνα Καινούργιου με mini, μαύρο, στενό φόρεμα και strappy μαύρα πέδιλα



H Σταματίνα Τσιμτσιλή με wrap, mini φόρεμα σε animal printed σχέδιο και cowdoy boots (23/9/20)