Η Δανάη Μπάρκα για την πρεμιέρα της εκπομπής φόρεσε ένα custom made φόρεμα... φτιαγμένο με αγάπη!

Η Δανάη Μπάρκα για την πρεμιέρα της εκπομπής φόρεσε ένα custom made φόρεμα... φτιαγμένο με αγάπη!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες του look της έτσι όπως μας τις αποκάλυψε ο στυλίστας της, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος.

«Πάμε Δανάη!»: πρεμιέρα για την καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή της Δανάης Μπάρκα σήμερα, όπου η 28χρονη κόρη της Βίκυ Σταυροπούλου μαζί με τους Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Άρη Καβατζίκη, ο Βαγγέλη Γιαννόπουλο και Σίσσυ Καλλίνη θα καλημερίζουν κάθε πρωί τους θεατές από τη συχνότητα του MEGA.
H Δανάη ξεκίνησε σήμερα την τηλεοπτική της πορεία με κέφι, χαμόγελο αλλά και διάχυτη συγκίνηση και για αυτό, όπως είπε και η ίδια, διάλεξε για την «επίσημη πρώτη της» ένα φόρεμα που θα έχει κυριολεκτικά τη δική της πινελιά και θα είναι φτιαγμένο «από αγάπη και θετική ενέργεια». Η παρουσιάστρια, σε συνεργασία με τον στυλίστα της, Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, έφτιαξαν ένα custom made φόρεμα σε orange-red απόχρωση, wrap σχέδιο και off shoulder λεπτομέρεια και το συνδύασαν με ένα ζευγάρι μαύρα, strappy πέδιλα, Tsakiris Mallas.




Στον λαιμό της η Δανάη φόρεσε δύο χρυσές αλυσίδες, μία chunky και ένα κρεμαστό μενταγιόν από το brand κοσμημάτων Bantouvani, δίνοντας έμφαση με αυτόν τον τρόπο στο θηλυκό και ultra classy ντεκολτέ της. Μία σοφιστικέ ενδυματολογική επιλογή που δεν θα θεωρείται ποτέ «εκτός μόδας» όσο χρόνια και αν περάσουν από το πρώτο της τηλεοπτικό ξεκίνημα. Της ευχόμαστε να βλέπει μετά από πολλά πολλά χρόνια αυτήν την «αρχή» και να νιώθει περήφανη για το πρώτο της TV-look από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.
«Πάμε Δανάη!»… και με άλλα chic outfits τις επόμενες μέρες! Καλή αρχή!
Δες επίσης: Emmys 2020: Τι φόρεσαν οι stars στη μεγάλη βραδιά της τηλεόρασης

https://www.instagram.com/p/CFZCe3csPCT