Το total black look της Sarah Jessica Parker είναι ο ορισμός της κομψότητας

Το total black look της Sarah Jessica Parker είναι ο ορισμός της κομψότητας

Η ηθοποιός με εντυπωσιακό σύνολο στους δρόμους του Manhattan!

Κάθε Σεπτέμβρη παρακολουθούμε τις τάσεις της μόδας όπως αυτές ορίζονται στα Fashion Weeks για την επόμενη Άνοιξη/Καλοκαίρι. Ενθουσιαζόμαστε, ανυπομονούμε και περιμένουμε πώς και πώς να περάσει ο καιρός για να δοκιμάσουμε και να φορέσουμε όλα τα νέα trends που μας έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον.

Εκτός από τα νέα trends, όμως, που μπορούν να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν τα staples δε χάνουν ποτέ την αξία τους. Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Sarah Jessica Parker, η οποία εθεάθη πρόσφατα να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης έχοντας συνδυάσει όλα τα musts κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας σε ένα look.

https://www.instagram.com/p/CFhMoM8IjWV

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, η Parker περπατά στις γειτονιές του Manhattan με total black outfit, το οποίο αποτελείται από βασικά κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της. Ένα φόρεμα, ένα blazer, ψηλοτάκουνες γόβες και τσάντα- όλα σε μαύρο χρώμα- συνθέτουν το basic και κομψό σύνολο της διάσημης ηθοποιού.

Και μπορεί η Sarah Jessica Parker να τα έβαλε όλα μαζί δημιουργώντας ένα ultra fashionable total black look, όμως τα συγκεκριμένα κομμάτια μπορούν να φορεθούν και ξεχωριστά προσφέροντάς σου πολλούς και κομψούς στυλιστικούς συνδυασμούς. Για παράδειγμα, μπορείς άνετα να συνδυάσεις το denim παντελόνι σου με λευκό T-shirt και να ολοκληρώσεις το look με μαύρες γόβες και μαύρο σακάκι. Ή να φορέσεις το μαύρο φόρεμά σου και την τσάντα σου με εμπριμέ πανωφόρι κάνοντας fashion statement τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου. Όποιο style combo κι αν επιλέξεις ένα είναι το σίγουρο: ότι έχοντας τα musts που φορά η SJP στην γκαρνταρόμπα σου, ποτέ δε θα βγεις χαμένη (και χωρίς στυλ).

Διάβασε ακόμα: 8 στυλ παπουτσιών που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα