8 στυλ παπουτσιών που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα

Μαρία Ροδίτη
8 στυλ παπουτσιών που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα

Για να είσαι κομψή χειμώνα-καλοκαίρι, από το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ!

«Shoes transform your body language and attitude. They lift you physically and emotionally» (aka τα παπούτσια μεταμορφώνουν τη γλώσσα του σώματος και την εικόνα σου. Σε ανεβάζουν πραγματικά και συναισθηματικά), έχει πει ο μετρ του είδους, Christian Louboutin, και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.

Η αλήθεια είναι ότι ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια- εκτός από ύψος που θα σου δώσει, αν είναι ψηλοτάκουνο- μπορεί να σου προσφέρει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Όποιο ρούχο ή αξεσουάρ κι αν φορέσεις, τα παπούτσια πάντα θα έχουν ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα, στο στυλ και στην καρδιά σου.

Και μπορεί κάθε χρόνο να παρακολουθείς με προσοχή τα νέα shoe trends, όπως αυτά παρουσιάζονται στα catwalks των Εβδομάδων Μόδας και στις street style εμφανίσεις των fashion influencers, όμως υπάρχουν οκτώ στυλ παπουτσιών που ξεφεύγουν από τις τάσεις.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, πρόκειται για παπούτσια διαχρονικά και κλασικά, τα οποία φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ και μπορούν να στηρίξουν από τις πιο casual μέχρι τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου. Όση, λοιπόν, fashion εμμονή κι αν έχεις με νέα, ιδιαίτερα σχέδια παπουτσιών που κυκλοφορούν κάθε σεζόν, καλό είναι να έχεις αποκτήσεις πρωτίστως τα basic κομμάτια και έπειτα να επενδύεις σε πιο ιδιαίτερα και εξεζητημένα shoe trends.

Διάβασε ακόμα: 10 νέοι τρόποι να φορέσεις το puff sleeve trend αυτό το φθινόπωρο