H Ελένη Μενεγάκη φόρεσε κάτι που μας έχει λείψει το τελευταίο διάστημα...

H Ελένη Μενεγάκη φόρεσε κάτι που μας έχει λείψει το τελευταίο διάστημα...

Hint: Είναι χρώμα και είναι το αγαπημένο της.

Μπορεί να απέχει από την τηλεόραση, αλλά σίγουρα δεν απέχει από τα social media. O λόγος για την αγαπημένη, ξανθιά παρουσιάστρια που ανακοίνωσε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν πως θα απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα της επόμενης, την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη συνεχίζει να είναι πολύ ενεργή στο Instagram, το account της μετράει άλλωστε πάνω από 1,2 εκατομμύρια followers, και το σημερινό της post είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο «Power Red».

Όπως βλέπεις και παρακάτω, η Ελένη κάνει διαγωνισμό με αυτήν την κατακόκκινη, ολόσωμη φόρμα που φοράει, η οποία ανήκει στην ελληνική εταιρία παραγωγής ρούχων WE COSS και μας φέρνει στο μυαλό παλιές καλές εποχές των προηγούμενων μηνών. Όταν η παρουσιάστρια ανέβαζε το #ootd από το πλατό της εκπομπής της και το κόκκινο ήταν ένα χρώμα που πρωταγωνιστούσε στις επιλογές των συνόλων της.

Μπορεί η ίδια να έχει δηλώσει πως το baby blue «έγραφε» πάνω της καλύτερα από όλες τις αποχρώσεις, αλλά και το λευκό, το σκούρο μπλε, το μαύρο και φυσικά το κόκκινο ήταν ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα της χρώματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει συνδυάσει το κόκκινο overall της με ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα, strappy πέδιλα και το αποτέλεσμα, όπως βλέπεις και μόνη σου, είναι εντυπωσιακό και sexy, σαν τη συνολική παρουσία της Ελένης στην TV.
Δες επίσης: Chelsea Boots: Τα πιο hot κομμάτια της αγοράς για να υιοθετήσεις τώρα την τάση

https://www.instagram.com/p/CF85NF3lzMk