H Μαρία Μπακοδήμου αγαπά τις ροζ αποχρώσεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Μαρία Μπακοδήμου αγαπά τις ροζ αποχρώσεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Οι εμφανίσεις της μας το επιβεβαιώνουν.

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει φέτος μια πραγματικά γεμάτη τηλεοπτική χρονιά και όπως φαίνεται είναι ένα από τα πρόσωπα στα οποία βασίζεται το OPEN για να κατακτήσει την κορυφή του πίνακα τηλεθέασης. Η έμπειρη παρουσιάστρια έχει αναλάβει να μας καλησπερίζει μέσω της νέας εκπομπής μόδας «Style Me Up» ενώ παράλληλα βρίσκεται για ακόμη μια σεζόν στην κριτική επιτροπή του J2US.

Αυτό που διαπιστώσαμε κοιτώντας τις φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της, είναι πως η Μαρία έχει αναπτύξει μια μεγάλη αγάπη για τις ροζ αποχρώσεις. Στην πρεμιέρα του «Style Me Up», εμφανίστηκε με total look του Ιταλικού brand Twinset και κέρδισε τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα ανοιχτό-ροζ κοστούμι σε φαρδιά γραμμή, σατέν πουκάμισο με πολύχρωμο μοτίβο και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

https://www.instagram.com/p/CGPfoAxlHxS
https://www.instagram.com/p/CGVZR8HFmNZ

Η Ανδριάνα Λύρου, επιμελείται όλα τα looks της εμφανώς ανανεωμένης παρουσιάστριας ενώ το makeup και τα μαλλιά έχει αναλάβει η Μαρία Λέκκα. Στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί η στυλίστρια στο Instagram, βρήκαμε φωτογραφικό υλικό και τα απαραίτητα fashion details.

Δες επίσης: Η Anna Wintour δε διανύει την καλύτερή της περίοδο

Είναι εμφανές πως η Μαρία και η ενδυματολόγος της έχουν λατρέψει τα ρούχα σε ροζ απόχρωση και τα επιλέγουν αρκετά συχνά. Το προηγούμενο Σάββατο, στην πρεμιέρα του J2US η Μαρία Μπακοδήμου ήταν πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Το ροζ maxi φόρεμά της, δημιουργία της καταξιωμένης σχεδιάστριας Σήλιας Κρηθαριώτη, ανέδειξε την καλίγραμμη σιλουέτα της και μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/CGiOKgVJE09