Η Anna Wintour δε διανύει την καλύτερή της περίοδο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Anna Wintour δε διανύει την καλύτερή της περίοδο

Η «Σιδηρά Κυρία της μόδας» ακούγεται πως αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα.

Η Anna Wintour, θρυλική Εditor-in-Chief της αμερικανικής Vogue, Artistic Director και Global Content Advisor της Condé Nast, θεωρείται η ισχυρότερη γυναίκα στον χώρο της μόδας. Η πολυετής πορεία της, οι γνώσεις και το απαράμιλλο στυλ της, της έχουν χαρίσει δικαιωματικά τον τίτλο της fashion guru. Την ίδια ώρα, το χαρακτηριστικό καρέ κούρεμα και τα signature αξεσουάρ της, την έχουν κάνει από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες παγκοσμίως.

Έχει 2 παιδιά με τον καθηγητή Παιδοψυχιατρικής David Shaffer, με τον οποίο χώρισε στα 11 χρόνια έγγαμου βίου. Το 1996 σε ένα κοσμικό δείπνο, η Wintour γνώρισε τον Τεξανό πολυεκατομμυριούχο Shelby Bryan, με τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Το 2004 ο Shelby και η Anna, παντρεύονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ξεκινούν την κοινή τους πορεία.

O Bryan είναι Αμερικανός πρωτοπόρος τηλεπικοινωνιών, διεθνές στέλεχος επιχειρήσεων και επιχειρηματίας. Έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος της Texas Chamber Orchestra. Σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς της Μητροπολιτικής Όπερας της Νέας Υόρκης, του Μουσείου Καλών Τεχνών και της Μεγάλης Όπερας του Χιούστον. Τα τελευταία 24ωρα φήμες κάνουν τον γύρο του κόσμου και αναφέρουν πως η 70χρονη και ο σύζυγός της, Shelby Bryan, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους. Όπως φαίνεται, η ζωή αντιγράφει την τέχνη αφού και η Miranda Priestly είχε χώρισει στην ταινία «Ο Διάβολος Φορούσε Prada».

Η Wintour έχει ήδη υπομείνει μια δύσκολη χρονιά, μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του συνεργάτη της André Leon Talley τον περασμένο Μάιο. Ο Talley, εργάστηκε στη Vogue για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Στο βιβλίο του αφήνει αιχμές για την Anna Wintour, ενώ δεν είναι ο πρώτος που την αποκαλεί «σκληρή και ψυχρή».

Τα αίτια της απομάκρυνσης ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι δεν είναι ακόμα γνωστά όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα της Page Six, ο Shelby Bryan έχει επιστρέψει στην πρώην σύζυγό του Katherine Bryan, της οποίας ο σύζυγος πέθανε το 2015. Πάντως καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει κάποια δήλωση ως τώρα, οπότε δεν έχουμε παρά να αναμένουμε τις εξελίξεις.

Δες επίσης: Το νέο σακάκι της Kendall Jenner είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτήν την εποχή

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @thewannawintour

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις φωτογραφίες του διάσημου ζεύγους από παλαιότερες, δημόσιες εμφανίσεις τους.