Το vintage trend που αγαπάει η Ελεονώρα Μελέτη είναι η πιο hot τάση της σεζόν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το vintage trend που αγαπάει η Ελεονώρα Μελέτη είναι η πιο hot τάση της σεζόν

Το 70's στυλ της παρουσιάστριας μας αρέσει πολύ.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει επιστρέψει φέτος στους δέκτες μας σε νέο ρόλο, μέσα από την συχνότητα του ALPHA και την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή της «Ώρα για Μελέτη». Η όμορφη παρουσιάστρια μας καλημερίζει μόλις το ρολόι δείξει 11 ακριβώς και εμείς συντονιζόμαστε ώστε να ενημερωθούμε για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Με την βοήθεια της στυλίστριάς της, Ίριδας Λεονταρίτη, έχει χτίσει ένα συγκεκριμένο προφίλ ενώ τα σύνολά της αποπνέουν κύρος, φινέτσα και θηλυκότητα. Άλλωστε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εμφανίσεις της καταξιωμένης παρουσιάστριας τα τελευταία χρόνια είναι πάντα ιδιαίτερες και προσεγμένες.

Εμείς κοιτώντας προσεκτικά τις φωτογραφίες και τα outfit που έχει επιλέξει μέχρι σήμερα να φορέσει στην εκπομπή της, καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: η Ελεονώρα έχει αγαπήσει το απόλυτο fashion trend των 70's. Φυσικά αναφερόμαστε στα printed πουκάμισα, τα οποία έχει ενσωματώσει αρκετές φορές στα looks της με απόλυτη επιτυχία.

Τα πουκάμισα με περίπλοκα μοτίβα είναι για ακόμη μια χρονιά στη μόδα και αποτελούν κομμάτι-κλειδί της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας. Μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ ενώ συνδυάζονται άψογα με τα αγαπημένα παντελόνια και τις φούστες σου. Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις όλες τις εμφανίσεις της Ελεονώρας Μελέτη με την συγκεκριμένη τάση για να πειστείς πως πρόκειται για το νέο, κυρίαρχο trend αυτής της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CGCR207A_J8
https://www.instagram.com/p/CEzWBHigYKi

Δες επίσης: H Μαρία Μπακοδήμου αγαπά τις ροζ αποχρώσεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω