Τι κοινό έχουν ο Steve Jobs και η Kaia Gerber; Ένα ζευγάρι sneakers

Νατάσσα Σχοινά
Τι κοινό έχουν ο Steve Jobs και η Kaia Gerber; Ένα ζευγάρι sneakers

Κι όμως, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και το μοντέλο μοιράζονται μία κοινή στυλιστική επιλογή.

Εκείνη είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της παγκόσμιας πασαρέλας, κόρη του supermodel Cindy Crawford και του επιχειρηματία Rande Gerber. Σημείωσε το επίσημο ντεμπούτο της σε runway όταν ήταν μόλις 16 ετών και ο Raf Simons τη διάλεξε για το catwalk του, όμως, η συνέχεια ήταν ακόμα πιο λαμπρή. Η Kaia Gerber είδε το όνομά της να βρίσκεται στη λίστα των μουσών οίκων που καθόρισαν τη μόδα και αυτό ήταν που τη μετέτρεψε στο Μοντέλο της Χρονιά στα fashion Awards για το 2018.

Εκείνος ανήκε στις σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας και δεν ήταν μόνο ο πρόεδρος, CEO και συνιδρυτής της Apple. Ο Steve Jobs ίδρυσε εταιρεία ανάπτυξης ψηφιακής πλατφόρμας για επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς σκοπούς, ενώ δημιούργησε την Pixar και ασχολήθηκε μέχρι και με τον τομέα των γραφικών της Lucasfilm.

Τι κοινό μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ανθρώπους που ανήκαν σε τόσο διαφορετικούς κόσμους; Ένα ζευγάρι παπούτσια.

steve jobs sneakers


Κι όμως, ο πιο συντηρητικός businessman συμπλήρωνε με τα sneakers New Balance 990 τα outfit που δημιουργούσε για τις διάσημες ομιλίες του και που συνήθως αποτελούνταν από jeans με sweater. Αυτά, φυσικά, του έδιναν την άνεση που χρειαζόταν, καθώς ανέβαινε και διέσχιζε το stage για να απευθύνεται στο κοινό. Η επιλογή εδώ ήταν κατά βάση για πρακτικούς λόγους.

https://www.instagram.com/p/CGjsKBxJbT1


Από την άλλη, η πιο μοντέρνα Kaia φοράει το διάσημο σχέδιο 28 χρόνια μετά τη δημιουργία του με τρόπους αναμενόμενα πιο εκσυγχρονισμένους και «φρέσκους», όπως με ένα maxi, camel παλτό, επιστρέφοντας από την Paris Fashion Week στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Το τέλειο stylish streetwear για οποιαδήποτε καθημερινή έξοδο.

Δες επίσης: Η Alexa Chung βρήκε το blazer που έχει «εγκρίνει» ο πρίγκιπας Κάρολος

DPG Network