Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε το ωραιότερο φόρεμα για αυτήν την εποχή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε το ωραιότερο φόρεμα για αυτήν την εποχή

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι φέτος καλύτερα από ποτέ αφού τόσο η επαγγελματική όσο και η προσωπική της ζωή, βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία. Η καθημερινή της εκπομπή «Ευτυχείτε», στη συχνότητα του OPEN, σημειώνει σημαντική άνοδο στον πίνακα τηλεθέασης. Την ίδια ώρα, η όμορφη παρουσιάστρια, που ομολογουμένως έχει αναλογίες μοντέλου, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει καθημερινά στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Μέσα από το Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την καλαισθησία και το στυλ της, με αποτέλεσμα το προφίλ της να ξεπερνά αυτή τη στιγμή τους 768 χιλιάδες ακόλουθους. Τα looks που επιλέγει είναι πάντα άκρως προσεγμένα και προσαρμοσμένα πάνω της. Άλλωστε εμπιστεύεται απόλυτα τη στυλίστριά της, Γεωργία Παντελέ, με την οποία έχουν βρει τι ταιριάζει και αναδεικνύει τη λαμπερή παρουσιάστρια.

Πριν λίγες ημέρες, η Κατερίνα φόρεσε και αργότερα πόζαρε με ένα μπεζ knit dress, το οποίο μας κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Μην ξεχνάς πως οι neutral αποχρώσεις βρίσκονται στις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού χειμώνα και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Τα πλεκτά φορέματα αποτελούν πρόταση αφού είναι άνετα και πολύ κομψά. Μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ όπως στο γραφείο, την βόλτα ή σε ένα επαγγελματικό γεύμα. Την εμφάνιση της Katken ολοκλήρωσαν οι ψηλές μπότες της σε ίδια σχεδόν απόχρωση και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Δες επίσης: Οι καλύτερες εμφανίσεις της Emily Ratajkowski μέχρι και σήμερα

https://www.instagram.com/p/CGmufTuhDQg