Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στη Melania Trump και όχι άδικα

Νατάσσα Σχοινά
Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στη Melania Trump και όχι άδικα

Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών βρέθηκε στην κάλπη και το look της δεν έμεινε απαρατήρητο.

Μπορεί οι περισσότερες χώρες να ετοιμάζονται σιγά-σιγά να μπουν ξανά σε καθεστώς lockdown και το μέλημα των κατοίκων τους να είναι πώς θα κάνουν τώρα τα πράγματα λίγο πιο βατά από την πρώτη και ξαφνική φορά, όμως, στην Αμερική υπάρχει και ένα άλλο θέμα που βρίσκεται εν εξελίξει: οι εκλογές. Η αναμέτρηση για την ανάδειξη του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών συνεχίζεται και θα χρειαστούν ακόμη αρκετές ημέρες ώστε να αναδειχτεί ο νικητής, καθώς απαιτείται αρκετός χρόνος για την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων.

H Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump, πήγε με τη σειρά της να ψηφίσει στο Palm Beach της Florida και αναμενόμενα η προσοχή του κόσμου ήταν στα ρούχα που επέλεξε για μία τόσο σημαντική περίσταση. Η σύζυγος του Προέδρου, Donald Trump, πάντα δείχνει το ενδιαφέρον της στις πιο κομψές επιλογές και σίγουρα, πέρα από τους ανθρώπους που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή γύρω της, σε αυτό έχει συμβάλει και το παρελθόν της στον χώρο του modelling. Ας μην ξεχνάμε ότι η Melania ήταν για χρόνια μοντέλο, οπότε η μόδα είναι ένα αντικείμενο που γνωρίζει καλά και αγαπάει και η ίδια.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Flotus -First Lady of the United Stats- επέλεξε για την εκλογική διαδικασία να συνεχίσει τη σειρά των εντυπωσιακών της δημόσιων εμφάνισεων με ένα κομψό φόρεμα του οίκου Gucci -η αξία του οποίου ανέρχεται στα 4.500 ευρώ- συνδυάζοντάς το με την εικονική τσάντα του οίκου Hermès, Kelly. Η πολυτέλεια συνεχίστηκε και στο κομμάτι των παπουτσιών. Τα αγαπημένα της Christian Louboutin ολοκλήρωσαν το look, η αξία του οποίου υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 20.000 δολάρια.

Δες επίσης: Η Grace των Peaky Blinders είναι το είδωλο των 1920s που θες να αντιγράψεις