Το στυλιστικό τρικ της Sarah Jessica Parker που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το στυλιστικό τρικ της Sarah Jessica Parker που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Για να πάμε το street style σε άλλο επίπεδο.

Η Sarah Jessica Parker έχει αφήσει εποχή ως Carrie Bradshaw της σειράς Sex and the City. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας, φημίζεται για το στυλ της και δεν μας απογοητεύει ποτέ με τα προσεγμένα looks της. Μια από τις βασικότερες ενδυματολογικές αρχές της είναι πως όταν βρούμε αυτό που πραγματικά μας ταιριάζει και μας αρέσει, αξίζει να το επιλέγουμε ξανά και ξανά.

Η ξανθιά σταρ έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο denim αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εμφανιστεί και αργότερα φωτογραφηθεί φορώντας τζιν παντελόνι. Με μια γρήγορη ματιά, διακρίνουμε πως η Parker έχει βρει το δικό της fashion τρικ τα τελευταία χρόνια και ορκίζεται σε αυτό. Μιλάμε φυσικά για τα cropped jeans, τα παντελόνια που φτάνουν ακριβώς λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Είναι ιδανικά για τις γυναίκες μεσαίου αναστήματος αφού επιμηκύνουν τα πόδια, δίνοντας αυτομάτως την εικόνα μιας ψηλόλιγνης σιλουέτας.

Mπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε baggy ή skinny εκδοχή. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν τα συνδυάσεις σωστά, θα δημιουργήσεις κομψά σύνολα που θα ζήλευαν ακόμη και οι βασίλισσες του street style. Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια ή γόβες, σύμφωνα πάντα με την περίσταση.

https://www.instagram.com/p/CDhAOitlaj0

Δες επίσης: Η Victoria Beckham αποτελεί πηγή έμπνευσης ακόμα και στο homewear

Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε μερικές εμφανίσεις της αγαπημένης μας Sarah Jessica Parker με το συγκεκριμένο fashion τρικ.