Το σακάκι της Kate Middleton είναι ό,τι πιο κομψό θα δεις σήμερα

Το σακάκι της Kate Middleton είναι ό,τι πιο κομψό θα δεις σήμερα

Η Δούκισσα του Cambridge ξέρει καλά πώς να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Ο ετήσιος διαγωνισμός φωτογραφίας "Hold Still" ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία πριν λίγο καιρό. Η Kate Middleton ένιωσε λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους υπέβαλαν ένα πορτρέτο για την ψηφιακή έκθεση που καταγράφει τη ζωή των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Κορονοϊού.

Η Δούκισσα του Cambridge εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους συμμετέχοντες μέσα από ένα εγκάρδιο βίντεο-μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί το Παλάτι στο Instagram. Στο μονόλεπτο βίντεο βλέπουμε την Kate να φορά ένα υπέροχο κόκκινο σακάκι με έντονους ώμους, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως οι ενδυματολογικές της επιλογές συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της μόδας. Οι βάτες είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις αυτής της σεζόν και ταιριάζουν πολύ στο στυλ και την φινέτσα που εκπέμπουν τα looks της όμορφης Δούκισσας.

«Ήθελα απλώς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους υπέβαλαν μια εικόνα στο διαγωνισμό Hold Still», δήλωσε η Kate, η οποία ταίριαξε το σακάκι της με ένα κομψό, χρυσό κολιέ. «Ξεκίνησα το έργο με την Εθνική Πινακοθήκη πορτρέτου τον Μάιο, επειδή ήθελα να βρω έναν τρόπο να επιτρέψω σε όλους να μοιραστούν τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους από την Εθνική Πινακοθήκη», συμπλήρωσε.

Το εντυπωσιακό σακάκι της που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας μπορείς να το εντάξεις εύκολα κι εσύ στη γκαρνταρόμπα σου. Ένα blazer με έντονες βάτες μπορεί να απογειώσει το office look ή τις πρωινές σου εμφανίσεις, αφού ένα και μόνο item είναι πολλές φορές ικανό να κάνει τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/CHml1-Rn-cp

Δες επίσης: 10 χειμερινά, must have items που θα αγαπήσεις όσο τίποτα άλλο

https://www.instagram.com/p/CHpO-5mHazH
https://www.instagram.com/p/CHoyTe4Hmk7