Η Υβόννη Μπόσνιακ μας μίλησε για το ξεχωριστό minimal στυλ της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Υβόννη Μπόσνιακ μας μίλησε για το ξεχωριστό minimal στυλ της

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως μας εντυπωσιάζει πάντα με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Αυτή την τηλεοπτική σεζόν έχουμε τη χαρά να βλέπουμε καθημερινά την Υβόννη Μπόσνιακ στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του OPEN και του νέου show στιλιστικών μεταμορφώσεων, "Style Me Up". Το πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, δείχνει πιο όμορφη από ποτέ ενώ δεν παύει να μας εντυπωσιάζει καθημερινά με τις εμφανίσεις της ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι αφού η όμορφη Υβόννη έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αναπτύξει το δικό της ξεχωριστό στυλ. Στο πλευρό της τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πάντα η Λίλα Κουτσιουμάρη, στυλίστριά της, την οποία η Υβόννη εμπιστεύεται απόλυτα.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες της στα social media αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις της, διακρίνουμε πως η Υβόννη έχει υιοθετήσει ένα minimal στυλ, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Αγαπά τη μονοχρωμία με αποτέλεσμα πολλά από τα looks της να είναι αποτέλεσμα λιτών αλλά ταυτόχρονα elegant επιλογών. Eμείς θελήσαμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες που κρύβονται πίσω από τις επιλογές της, γι' αυτό ήρθαμε σε επικοινωνία μαζί της.

«Τα αγαπημένα μου items είναι σίγουρα ένα κομψό blazer, ένα ωραίο τζιν παντελόνι και γενικά το χειμώνα επιλέγω συχνά τα oversized παλτό. Το πιο σημαντικό για εμένα στα ρούχα είναι το πατρόν να τονίζει τα δυνατά μου σημεία όπως και να κρύβει τα "κακά". Μου αρέσουν πολύ τα διαχρονικά κομμάτια και έχω αρκετά στη ντουλάπα μου πάνω από 15 χρόνια. Το minimal ντύσιμο δεν δείχνει σε καμία περίπτωση βαρετό αν κάνεις σωστούς συνδυασμούς, πάντα προσθέτοντας μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά», μας είπε αποκλειστικά η γλυκιά Υβόννη Μπόσνιακ και την ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό.

https://www.instagram.com/p/CFCQyeJjss6
https://www.instagram.com/p/CGiVfNoj0Gw

Δες επίσης: Winter Essentials: 6 ρούχα από την attrattivo που θα σου γίνουν απαραίτητα όλο τον χειμώνα

Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της αγαπημένης μας Υβόννης μέχρι και σήμερα.