Η total green εμφάνιση της Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι ό,τι πιο cool θα δεις σήμερα

Η total green εμφάνιση της Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι ό,τι πιο cool θα δεις σήμερα

Η κριτής φημίζεται άλλωστε για το ιδιαίτερο και συχνά ανατρεπτικό στυλ της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της ως creative director και coach των κοριτσιών στους δύο πρώτους κύκλους του GNTM. Φέτος τη βλέπουμε σε νέο εντελώς ρόλο αφού η εκρηκτική fashion expert κάθεται στην τρίτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό και τη Βίκυ Καγιά.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι παίκτες συμμετείχαν σε μια δοκιμασία για καμπάνια εταιρίας καφέ. Τα επίδοξα μοντέλα πόζαραν στον φακό, αγνοώντας τα εμπόδια και πάντα υπό τις οδηγίες της Ζενεβιέβ και του Γιώργου Καράβα. Αυτό όμως που κέντρισε το δικό μας ενδιαφέρον ήταν το total green look της αγαπημένης «Ζεν».

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε φορώντας ένα oversized πουλόβερ σε ανοιχτό πράσινο χρώμα και maxi φούστα με σκισίματα, στην ίδια ακριβώς απόχρωση. Όπως είδαμε από τη στυλίστριά της, Νίνα Θεοφώτιστου, τα ρούχα ήταν δημιουργία του οίκου Escada. Την εντυπωσιακή εμφάνιση ολοκλήρωναν τα δαχτυλίδια και το βραχιόλι που είδαμε στο χέρι της Ζενεβιέβ, από τη συλλογή του γνωστού brand κοσμημάτων, George Jensen. Η κριτής απέδειξε για ακόμη μια φορά πως δεν φοβάται τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς, ολοκληρώνοντας το look με μαύρα αρβυλάκια Tsakiris Mallas, δίνοντας αυτομάτως μια πιο ροκ διάθεση.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 μονόχρωμα φορέματα για μέσα και έξω από το σπίτι

https://www.instagram.com/p/CHsCFwGlnvH

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες από την συγκεκριμένη εμφάνιση της αγαπημένης μας Ζενεβιέβ.