Τα videos της Kim Kardashian που ενέπνευσαν την τελευταία δοκιμασία στο GNTM

Τα videos της Kim Kardashian που ενέπνευσαν την τελευταία δοκιμασία στο GNTM

Τα ρούχα από λάτεξ δυσκόλεψαν αρκετά τα επίδοξα μοντέλα του ριάλιτι.

Η Kim Kardashian West δεν χρειάζεται συστάσεις αφού εκείνη και η πολυμελής οικογενειά της αποτελούν μεγάλο κεφάλαιο της παγκόσμιας showbiz. Η 40χρονη πλέον celeb, που μετρά σήμερα περισσότερους από 192 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, φημίζεται για τις τολμηρές, πρωτοπόρες ενδυματολογικές της επιλογές. Πολλά από τα εκθαμβωτικά της outfits έχουν μονοπωλήσει το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του κόσμου.

Έχει πειραματιστεί πολύ σε θέματα μόδας όλα αυτά τα χρόνια και έχει φορέσει κυριολεκτικά τα πάντα. Περίπου πριν 8 μήνες, η Kim έγινε για ακόμη μια φορά viral όταν εμφανίστηκε με ένα total brown look, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από λάτεξ. Γνωστή για τις έντονες καμπύλες της, η πληθωρική μελαχρινή σταρ χρειάστηκε τη βοήθεια τριών ατόμων για να καταφέρει να "μπει" στο σύνολό της.



Δες επίσης: Τα καλύτερα αξεσουάρ για να είσαι το κέντρο της προσοχής σε κάθε (διαδικτυακό) party φέτος

Στο Met Gala του 2019 η Kim Kardashian κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα φωτογραφικά φλας και φυσικά να γίνει και πάλι talk of the town. Φορώντας μια δημιουργία του οίκου Mugler, έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ. Το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν άκρως εφαρμοστό, τόσο πολύ που ολόκληρο το επιτελείο της Kim επιστρατεύτηκε για να την βοηθήσει να το φορέσει σωστά.

https://www.instagram.com/p/BxQJXT1nGsj

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις τα backstage στιγμιότυπα και πώς ακριβώς η Kim κατάφερε να πραγματοποιήσει αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση.



Πριν λίγες ημέρες στο ριάλιτι μοντέλων GNTM3, οι παίκτες έπρεπε να φωτογραφηθούν φορώντας μια λάτεξ δημιουργία. Όπως αποδείχθηκε αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν αφού αρκετά επίδοξα μοντέλα αντιμετώπισαν μεγάλη δυσκολία με το συγκεκριμένο ρούχο. Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου στα βίντεο που ακολουθούν...





Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @kimkardashian