Η Rosie Huntington είναι ο λόγος που θα αγαπήσουμε φέτος τα κορμάκια

Η Rosie Huntington είναι ο λόγος που θα αγαπήσουμε φέτος τα κορμάκια

Το μοντέλο φαίνεται πως έχει βρει το αγαπημένο της item.

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα ομορφότερα μοντέλα της τελευταίας δεκαετίας. Η 33χρονη καλλονή, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν διέσχιζε τις πασαρέλες ως αγγελάκι του διάσημου brand εσωρούχων, Victoria's Secret. Έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους μεγάλους οίκους μόδας ενώ υπήρξε στο παρελθόν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας αρώματος του Burberry.

Το διάσημο μοντέλο έχει υιοθετήσει ένα minimal στυλ τα τελευταία χρόνια. Με μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό από τις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά και τις φωτογραφίες που η ίδια μοιράζεται στα social media, διακρίνουμε πως η Rosie αγαπά τα neutrals. Η γκαρνταρόμπα της δίνει έμφαση στη μονοχρωμία ενώ ένα item φαίνεται πως έχει κατακτήσει μια θέση στην καρδιά της.

Αναφερόμαστε στα κορμάκια (bodysuits), τα οποία επιλέγει συχνά το topmodel για τα καθημερινά, comfy ντυσίματά της. Άνετα, κομψά και εύκολα στο σετάρισμα, μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ για να σου χαρίσουν στυλ. Aξίζει να τα προσθέσεις στη ντουλάπα σου αφού μπορείς να τα χαρείς όσο ακόμη εργάζεσαι από το σπίτι. Επένδυσε σε ένα κορμάκι με όμορφο χρώμα και σχέδιο, το οποίο θα απολαμβάνεις να φοράς με τα κολάν, τις φόρμες και τα αγαπημένα παντελόνια σου.

rosie9

Η Rosie ποζάρει φορώντας nude κορμάκι και μας δίνει έμπνευση για τα μελλοντικά μας looks.

Πηγή φωτογραφίας: @rosiehw

Δες επίσης: Body Positive: Δέκα curvy φορέματα που θα κάνουν αυτήν την «Black Friday» πιο ενδιαφέρουσα

https://www.instagram.com/p/B783J1AHlb1

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις όλες τις φορές που η Rosie Huntington φόρεσε κορμάκι και μας εντυπωσίασε.

Πηγή φωτογραφιών: @rosiehw