Η Βίκυ Καγιά βρήκε το λαμπερό φόρεμα που όλες θέλουμε για τα Χριστούγεννα

Η Βίκυ Καγιά βρήκε το λαμπερό φόρεμα που όλες θέλουμε για τα Χριστούγεννα

Η παρουσιάστρια έδειξε για μία ακόμα φορά πως η επιτυχία βρίσκεται πάντα στον μινιμαλισμό.

Όταν μιλάμε για τη Βίκυ Καγιά πια, ξέρουμε ότι το όνομά της συνοδεύει την κομψότητα και το στυλ όπως λίγα στην εγχώρια showbiz έχουν καταφέρει να κάνουν. Δεν ήταν ποτέ μία γυναίκα που ενδιαφερόταν καθαρά διεκπεραιωτικά για τη δουλειά της. Η μόδα πάντα ήταν για εκείνη μία μεγάλη αγάπη στη ζωή της, ένας τρόπος να ζει. Γι’ αυτό και επανειλημμένως την έχουμε δει με εξαιρετικά outfits και matchings που στηρίζονται στις πιο κλασικές επιλογές με έμφαση στην κομψότητα και στον μινιμαλισμό.

Στο χτεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, η Βίκυ αποφάσισε να κάνει μία από τις πιο chic εμφανίσεις της μέχρι σήμερα. Σίγουρα, βέβαια, ξέρεις σε τι αναφερόμαστε, αφού κατά τη χτεσινή βραδιά η παρουσιάστρια φόρεσε ένα υπέροχο κίτρινο φόρεμα που κατευθείαν μας έβαλε στη διαδικασία να αναρωτηθούμε ποιου brand ήταν. Η απάντηση βρέθηκε στη διπλανή καρέκλα της κριτικής επιτροπής, αφού η Άγγελος Μπράτης ήταν ο σχεδιαστής που το εμπνεύστηκε. Όσο για τα αξεσουάρ, το μοντέλο επέλεξε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια Kessaris που ταίριαξαν άψογα με τη δημιουργία του Έλληνα designer.

https://www.instagram.com/p/CIRU0XPhFpx


Αν μπορούσες να πεις ότι υπάρχει μία επιτομή της κομψότητας σε προσωπικότητα της showbiz, τότε σίγουρα η Βίκυ Καγιά θα κέρδιζε επάξια αυτόν τον τίτλο και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Δες επίσης: Η Kate Moss απογείωσε το πιο αμφιλεγόμενο fashion trend στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού