Το mannish look Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ό,τι πιο chic θα δεις σήμερα

Το mannish look Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ό,τι πιο chic θα δεις σήμερα

Βρήκαμε τι φόρεσε στο "The 2night Show".

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της βραδινής εκπομπής "The 2night Show" ήταν χθες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο-παρουσιάστρια μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για το GNTM, το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση αλλά και τη μελλοντική επιθυμία της να κάνει πολλά παιδιά.

Η πρώην κριτής του ριάλιτι μοντέλων εμφανίστηκε πιο κομψή από ποτέ, με ένα mannish look που αναδείκνυε άψογα την εντυπωσιακή σιλουέτα της. Συγκεκριμένα η Ηλιάνα φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι, το οποίο σέταρε με μαύρες, μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες, δείχνοντάς μας πώς να ντυθείς για να είσαι θηλυκή, chic και να αποπνέεις κύρος. Όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στυλίστα της Άρη Γεωργιάδη στο Instagram, το σύνολο είναι δημιουργία του Γαλλικού οίκου ALAÏA ενώ τα παπούτσια της Tsakiris Mallas.

Τα χρυσά σκουλαρίκια που επέλεξε η παρουσιάστρια έδιναν ένα vintage αέρα στη συνολική της εμφάνιση, που ομολογουμένως μας άρεσε πολύ. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ηλιάνα μπορεί να υποστηρίξει μια ανδρόγυνη εμφάνιση, δίνοντάς μας παράλληλα έμπνευση για τα γιορτινά μας looks.

Δες επίσης: Βρήκαμε το αγαπημένο χρώμα των Ελληνίδων celebrities για αυτό τον χειμώνα

https://www.instagram.com/p/CIWd8LCA7V9