Aν κάποια ξέρει πώς να είναι sexy και με homewear αυτή είναι σίγουρα η Kim Kardashian (video)

Διονυσία Καλαποθαράκου
Aν κάποια ξέρει πώς να είναι sexy και με homewear αυτή είναι σίγουρα η Kim Kardashian (video)

Και μας το δείχνει στο παρακάτω video μόδας.

H Kim Kardashian γύρισε ένα video για το Net-a-Porter, όπου φοράει η ίδια και μας δείχνεις τους τρόπους να βάλουμε και εμείς κάτι αντίστοιχο, ολόκληρη τη νέα συλλογή της με loungewear, shapewear, εσώρουχα και κορμάκια από το δικό της fashion brand, SKIMS. Γιατί, ως γνωστόν, καμία δεν μπορεί να αποτυπώσει με καλύτερο τρόπο το sexiness που συνδυάζεται με χαλαρότητα και πρακτικό ντύσιμο, από τη δεύτερη αδερφή Kardashian.

H σχεδιάστρια/TV persona/Influencer, δοκίμασε από τα αγαπημένα της nude κορμάκια που φοράει «όταν τρέχει πίσω από τα παιδιά μέσα στο σπίτι», όπως είπε χαρακτηριστικά, μέχρι τη νέα της 100% βαμβακερή σειρά ρούχων την οποία έδειξε μέσα από ένα μαρσέλ, εφαρμοστό φανελάκι και ένα μονόχρωμο κολάν. Ο βασικός πυλώνας των επιλογών της ήταν η πολυχρηστικότητα των ρούχων αλλά και η θηλυκότητα των βασικών και απλών γραμμών που κολακεύουν τις καμπύλες και επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων.

Όπως έλεγε και η Coco Chanel «η πολυτέλεια πρέπει να ισούται με την άνεση, αλλιώς δεν είναι πολυτέλεια» και οι homewear επιλογές της Kim φαίνονται πολύ «πολυτελείς» στα μάτια μας. Συνδύασε, λοιπόν, και εσύ τα αγαπημένα σου basic, μονόχρωμα κομμάτια με παρεμφερείς τρόπους και δώσε στην εικόνα σου εντός (αλλά και εκτός σπιτιού) την αναβάθμιση που της αξίζει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της πανδημίας. Καλή προβολή!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 leggings για άνεση και στυλ μέσα στο σπίτι