Η Kate Middleton ξαναφόρεσε το αγαπημένο μας παλτό και δεν είναι παράλογο

Η Kate Middleton ξαναφόρεσε το αγαπημένο μας παλτό και δεν είναι παράλογο

Κομψό, επιβλητικό, στυλάτο, ό,τι πρέπει για μία Δούκισσα.

Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ για τη βασιλική οικογένεια. Ακόμα και με μία πανδημία να έχει καταλάβει όλον τον πλανήτη, με τα lockdown να μας έχουν εσωκλείσει στα σπίτια μας, οι royals επιτελούν το έργο τους. Ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ. Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William αποδεικνύουν πολύ συχνά το παραπάνω. Κάνουν ό,τι μπορούν για να δείξουν την υποστήριξή τους σε όλους τους ανθρώπους που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της κατάστασης, ακόμα και με προσωπικό κόστος και ρίσκο.

Στην προκειμένη περίπτωση, το βασιλικό ζεύγος ξεκίνησε το Royal Train Tour, που θα διαρκέσει τρεις ημέρες ξεκινώντας από χτες, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου. Η Kate και ο William συναντήθηκαν με εργάτες μεταφορών στον σταθμό για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για όλη τη δουλειά που κάνουν μέσα στην πανδημία του COVID-19. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, θα συναντηθούν με εθελοντές και προσωπικό φροντίδας, δασκάλους και μαθητές που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

https://www.instagram.com/p/CIeealElMRO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Όπως πάντα, ωστόσο, στο προσκήνιο βρέθηκε και το outfit που επέλεξε για τη συγκεκριμένη περίσταση. Η Δούκισσα του Cambridge, λοιπόν, εμφανίστηκε με ένα mossy green παλτό του αγαπημένου της Alexander McQueen, που είχε ξαναφορέσει στο ταξίδι της στο Bradford σχεδόν έναν χρόνο πριν, τον Ιανουάριο. Το επιβλητικό πανωφόρι, που αγαπήσαμε ήδη από την προηγούμενη άφιξή του, συνόδευσε με ένα κασκόλ από York Scarves, δημιουργώντας την πιο classy και χριστουγεννιάτικη εμφάνιση των ημερών.

Δες επίσης: 5 trends του 2020 που φόρεσε πρώτη η Kate Moss χρόνια πριν