5 trends του 2020 που φόρεσε πρώτη η Kate Moss χρόνια πριν

5 trends του 2020 που φόρεσε πρώτη η Kate Moss χρόνια πριν

Δεν πήρε τυχαία τον τίτλο του fashion icon.

Όσο διαφορετική κι αν ήταν η φετινή χρονιά, κάποια πράγματα παρέμειναν αναλλοίωτα. Ένα από αυτά είναι και η άφιξη των νέων τάσεων της μόδας. Σαφώς, με τη λέξη «νέων» δεν εννοούμε απαραίτητα trends τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Περισσότερο τους διαδόχους των προηγούμενων. Γιατί, αν το καλοσκεφτείς, αυτό που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων παρατηρείται είναι μία επάνοδος ενός αγαπημένου item ή matching από το παρελθόν. Τη φετινή χρονιά, τα πράγματα κινήθηκαν σε μεγάλο βαθμό προς αυτήν την τελευταία κατεύθυνση.

Κι εσύ η ίδια θα παρατήρησες κάτι σαν déjà vu σε ορισμένα looks. Πάρε, για παράδειγμα, τα chokers που εμφανίστηκαν μέχρι και στο σόου της Chanel στο Κάστρο των Μεδίκων. Αυτό που εντοπίσαμε, όμως, είναι ότι πολλά από τα μεγάλα trends αυτής της χρονιάς ανήκουν στις προτιμήσεις της Kate Moss, η οποία τα ενσωμάτωσε στις καθημερινές της εμφανίσεις και περιστάσεις πολλά χρόνια πριν. Εννοείται πως ένα fashion icon, όπως το εν λόγω μοντέλο, θα είχε πειραματιστεί με πολλά στυλ, αλλά, και πάλι, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να βλέπεις ότι looks που φορέθηκαν πριν από 10 -και περισσότερα- χρόνια είναι και πάλι στη μόδα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 fashion trends του 2020 που η Kate Moss είχε επιλέξει πρώτη στο απόγειο της καριέρας της.

Δες επίσης: Le Château des Dames: Το εμβληματικό σόου της Chanel στο Κάστρο των Μεδίκων