Η Jennifer Lopez μας δείχνει πώς να είμαστε στυλάτες ακόμη και μέσα στο σπίτι

Η Jennifer Lopez μας δείχνει πώς να είμαστε στυλάτες ακόμη και μέσα στο σπίτι

Το look που ενθουσίασε τον κόσμο του Instagram.

Η φετινή χρονιά μας ανάγκασε να περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας, μέσα στο σπίτι. Αυτό είχε ως άμεση συνέπεια να υιοθετήσουμε πιο καθημερινά και cosy looks. Αν το σκεφτείς λίγο, αυτό είναι απολύτως λογικό, αφού όλες θέλουμε να έχουμε άνεση και ζεστασιά όσο ακόμη δουλεύουμε και βρισκόμαστε εντός της οικίας. Οι τάσεις της μόδας προσαρμόστηκαν κι αυτές στα δεδομένα της εποχής, με αποτέλεσμα οι αθλητικές φόρμες να έχουν την τιμητική τους, σημειώνοντας ραγδαία αύξηση πωλήσεων.

Πολλές από τις αγαπημένες μας celebrities, μοιράστηκαν στα social media φωτογραφίες τους με loungewear ντυσίματα, δίνοντάς μας ιδέες και έμπνευση. Τελευταία στη λίστα προστέθηκε η αγαπημένη μας Jennifer Lopez, αποδεικνύοντας πόσο όμορφη είναι ακόμη και χωρίς τα λαμπερά, εντυπωσιακά ρούχα που συνηθίζει να επιλέγει. Πριν λίγες ημέρες η Λατίνα star πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

H Jennifer πόζαρε άκρως ευδιάθετη στο φακό, φορώντας ένα matching set σε έντονο μπλε χρώμα. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν τα sneakers της στον ίδιο χρωματικό τόνο καθώς και ένα ζευγάρι μεγάλοι, ασημί κρίκοι. «It’s the most wonderful time of the year», έγραψε κάτω από την φωτογραφία η διάσημη τραγουδίστρια κι εμείς ομολογούμε πως ψάχνουμε ήδη τη φόρμα που θα μας συντροφεύσει αυτό το χειμώνα.

Δες επίσης: Η Kate Middleton ξαναφόρεσε το αγαπημένο μας παλτό και δεν είναι παράλογο

https://www.instagram.com/p/CIeqL60Jukd

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα matching sets της αγοράς, για να βρεις αυτό που θα γίνει δικό σου.