Οι Ελληνίδες celebrities τολμούν το winter white και το αποτέλεσμα είναι ό,τι πιο κομψό θα δεις

Οι Ελληνίδες celebrities τολμούν το winter white και το αποτέλεσμα είναι ό,τι πιο κομψό θα δεις

Αποδεικνύουν πως το λευκό δεν φοριέται μόνο το καλοκαίρι.

Το λευκό είναι ένα από τα πιο διαχρονικά, μοναδικά αγαπημένα χρώματα όλων των γυναικών. Τις τελευταίες σεζόν έχει κάνει δυναμικό comeback ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για το νέο «μαύρο». Η αλήθεια είναι πως για αρκετά χρόνια πιστεύαμε πως τα ανοιχτόχρωμα ρούχα ταιριάζουν περισσότερο στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, αυτό όμως δεν υφίσταται πλέον.

Οι μεγαλύτερες fashion bloggers το έχουν ήδη υιοθετήσει επιτυχώς, με τις εικόνες τους στα social media να είναι πραγματικά αξιοζήλευτες. Το λευκό χρώμα αποπνέει πολυτέλεια, φινέτσα, κομψότητα ενώ παράλληλα είναι ιδανική επιολογή για τις λάτρεις της μονοχρωμίας και των minimal looks. Δείχνει κομψό σε όλες του τις αποχρώσεις όμως ένα total white σύνολο είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον.

Οι εγχώριες stars φροντίζουν να ενημερώνονται για όλες τις νέες τάσεις της μόδας με αποτέλεσμα αρκετές να έχουν βρει και αγαπήσει το winter white. Λευκά κοστούμια, κρεμ πλεκτά φορέματα, ολόσωμες φόρμες και σύνολα στο χρώμα του πάγου, αποτελούν συχνά επιλογή των αγαπημένων μας celebrities. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις stylish εμφανίσεις με λευκό outfit που εμείς ξεχωρίσαμε.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Δέκα φορέματα που θα θέλαμε τώρα να δούμε κάτω από το δέντρο μας

https://www.instagram.com/p/CIa-tC_hRVO
https://www.instagram.com/p/CINk__5D6ms